Dezinformare în limba maghiară pe pagina Primăriei Carei

• publicat la: 9 septembrie 2019
Dezinformare în limba maghiară pe pagina Primăriei Carei

Pe pagina în limba maghiară a Primăriei Carei apare o postare din 26 august  în care se face referire la faptul că duhoarea pestilențială datează….de câteva zile, de fapt exprimarea corectă este  ,,în ultimele zile,, adică  ,,utobbi napokban,,.

O obrăznicie fără seamăn la adresa careienilor care de fapt asigură plata salariilor angajaților din Primărie.

Duhoarea pestilențială, insuportabilă cum este apreciată pe pagina în limba maghiară a UAT Municipiul Carei, datează de la sfârșitul lunii mai 2019 de fapt. Deci de mai multe săptămâni și nu doar în ultimele zile! Nesimțire pe linie la Primăria Carei!

Buletin de Carei a semnalat Garda de Mediu din 23 iunie 2019 și a făcut publică nemulțumirea și revolta careienilor față de acest fapt. Deci nu se poate spune că Primăria Carei nu a avut cunoștință de duhoarea emanată de pe platourile firmei ce produce biogaz din dejecții și resturi animaliere.

Nesimțirea Primăriei Carei nu a fost  un motiv pentru a nu interveni în asigurarea unui climat decent locuitorilor orașului din moment ce faptul a fost menționat și sub formă scrisă.

Manipularea cititorilor de limbă maghiară nu este o noutate pentru  persoanele informate dar este la fel de mizerabilă și de această dată.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu