Ședință operativă la CL Carei. Schimbare de director financiar la Spitalul Municipal Carei și eșalonarea datoriilor Pieței Agroalimentare

• publicat la: 4 noiembrie 2019
Ședință operativă la CL Carei. Schimbare de director financiar la Spitalul Municipal Carei și eșalonarea datoriilor Pieței Agroalimentare

Ședință extraordinară operativă. Consilierii municipali careieni au avut nevoie doar de 10 minute pentru a aproba cele 12 proiecte de hotărâre de pe Ordinea de Zi. Primarul Kovacs a fost deosebit de reținut și nu a mai ieșit cu jigniri sau cu atitudini discriminatorii.

La ședința CL Carei a participat și directorul economic Gindele Emese dar susținerea execuției bugetare pe trimestrul al III-lea solicitată de consilierul Ilie Ciută a aparținut administratorului public Beko Tamas, singurul care s-a declarat capabil de a oferi explicații.

Schimbare de director financiar-contabil la Spitalul Municipal Carei. Directoarea căreia primarul Kovacs îi făcea cadou de ziua ei lipsa consilierului opoziției a fost depășită de situație și a fost înlocuită cu ec.Loredana Ciarnău până la organizarea concursului pentru postul rămas vacant.

În aceste condiții, pentru rectificarea și execuția bugetară nu poate răspunde cea care a preluat recent atribuțiile postului de director financiar -contabil.

Mai jos proiectul rectificării de la Spitalul Municipal

P 3 4 nov

În cadrul ședinței extraordinare de azi, 4 octombrie 2019, consilierii municipali au mai aprobat documentația de avizare a lucrărilor de intervenții pentru reabilitarea Liceului Tehnologic Simion Bărnuțiu,  acordarea finanțărilor nerambursabile pentru activitățile non-profit în domeniile cultură și sport, premierea elevilor care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele școlare și a profesorilor coordonatori, acordarea în folosință gratuită a  unei săli de sport pentru PFA Toth din Satu Mare, alocarea a 42 mii lei pentru cadouri de Moș Nicolae elevilor din clasele 0-IV  respectiv acordarea de burse pentru anul școlar 2019-2020.

Ca de obicei, pe pagina Primăriei Carei nu apar toate informațiile legate de proiectele supuse dezbaterii în ședința extraordinară a Consiliului Local Carei. Nimic despre datoriile de la SC Piețe Parcări SRL Carei și plata  eșalonată a lor.

Suma datorată Primăriei Carei de administrația Pieței este de 217.424 lei iar perioada aprobată pentru plata restanțelor se întinde până în octombrie 2022.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu