Despre datoriile de la SC Piețe-Parcări SRL Carei. Un an de tăcere și linșaj mediatic

• publicat la: 20 ianuarie 2020
Despre datoriile de la SC Piețe-Parcări SRL Carei. Un an de tăcere și linșaj mediatic

A trecut un an de zile de la demascarea de către Buletin de Carei a deturnării fondurilor de la Piața Agroalimentară Carei. Acum un an de zile comercianții din piață  au fost deconectați de la sursa de apă curentă deși aveau plătite la zi facturile pentru apa consumată. Datoriile către Apaserv Sa Satu Mare erau de peste 100 mii lei la acea dată. Doar Buletin de Carei a semnalat această problemă. La ora actuală mai există poprirea pe conturile SC Piețe Parcări SRL care plătește lunar către Apaserv 4 mii de lei.

Nu sunt singurele datorii!

Suma datorată Primăriei Carei de administrația Pieței este însă de 217.424 lei iar perioada aprobată pentru plata restanțelor se întinde până în octombrie 2022. Și de această dată sumele au fost plătite de către comercianți.

Despre acest subiect fierbinte nu se scrie pe paginile UAT Municipiul Carei și nici în presa de casă a primăriei. Nu este singurul caz. Nici măcar pe Ordinea de Zi a  ședinței din 4 noiembrie 2019 nu se menționează despre proiectul de hotărâre supus dezbaterii și care  se referă la eșalonarea datoriilor SC Piețe Parcări SRL Carei dar acesta se regăsește în înregistrarea VIDEO a ședinței respective, ultimul minut din înregistrare, min.11.

Pagina www.municipiulcarei.ro este neactualizată ca informație deși există persoane angajate în  scopul întreținerii acesteia.

Priviți Ordinea de zi a ședinței din 4 noiembrie 2019 ce se află inclusă în arhiva de pe www.municipiulcarei.ro.

O bătaie de joc la adresa careianului care plătește salariile celor care redactează aceste materiale! Despre proiectul de hotărâre privind  eșalonarea datoriilor de la SC Piețe Parcări SRL nu se face referire la secțiunea HOTĂRÂRI ale Consiliului Local de pe site ul oficial al Primăriei Carei.

.

Politica Primăriei Carei este de a denigra toți contribuabilii cu spirit civic care iau atitudine și demască abuzurile conducerii exclusiv UDMR  a Primăriei Carei.

În loc să ofere un comunicat oficial în ianuarie 2019, Primăria Carei a preferat să tacă și să lase teren liber angajaților săi care au denigrat total nedocumentat Buletin de Carei. Acestea sunt modalitățile prin care conducerea  exclusiv UDMR a mun.Carei  informează  contribuabilul careian.

Mai mult, Poliția Municipală Carei a inițiat o acțiune în incinta Pieței Agroalimentare ale cărei rezultate nu au fost făcute publice nici până la această dată.  Pe fondul  tăcerii Poliției, Păcăliciul Careiului responsabil cu informații nedocumentate, angajat la UAT Municipiul Carei ca  și consilier al primarului, a inventat o polițistă falsă pentru a abate atenția de la gravitatea situației și anume DETURNAREA de FONDURI.

Grupul de interes  care conduce orașul a dorit să minimalizeze  fapta deosebit de gravă descoperită în cadrul societății care are  ca unic acționar  Consiliul Local Carei.

Dacă  comercianții  au plătit lunar apa consumată….UNDE au ajuns banii din moment ce la APASERV apare  ca neplătit serviciul de furnizare al apei?

ULTIMA FACTURĂ PLĂTITĂ de Piața agroalimentară Carei către Apaserv SA pentru servicii de furnizare a apei datează din…luna MAI 2016!

Soldul la acea dată era de 107.624 lei potrivit celor declarate de conducerea  APASERV SA. Abia după câștigarea  procesului de către Apaserv SA Satu Mare și după executarea silită au început plățile datoriilor.

Cine a cheltuit banii plătiți de comercianții din Piața Agroalimentară pentru apa consumată precum și cei datorați Primăriei Carei?

 

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2019/04/datoriile-pietei-de-alimente-din-orasul-cu-conducere-exclusiv-udmr-si-metodele-staliniste-folosite-impotriva-buletin-de-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/04/deturnare-de-fonduri-la-sc-piete-parcari-srl-carei-opinia-primarului-ascunde-situatia.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/11/sedinta-operativa-la-cl-carei-schimbare-de-director-financiar-la-spitalul-municipal-carei-si-esalonarea-datoriilor-pietei-agroalimentare.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/01/interzis-cardiacilor-ultima-factura-de-apa-platita-de-piata-carei-catre-apaserv-e-din-mai-2016-dar-a-incasat-lunar-banii-de-la-comercianti.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/01/piata-agroaliomentara-carei-sau-balciul-desertaciunilor.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/02/disperare-consilierul-datornicului-kovacs-linseaza-mediatic-pentru-acoperirea-banilor-incasati-de-administratia-pietei-pentru-apa-curenta-si-nevirati-la-furnizor.html

Lasati un comentariu