Politica Primăriei Carei dă roade. Desconsiderarea datinilor românești

• publicat la: 6 decembrie 2019
Politica Primăriei Carei dă roade. Desconsiderarea datinilor românești

Buletin de Carei a atras mereu atenția asupra politicii mizerabile duse de conducerea exclusiv UDMR a municipiului multietnic Carei, cea de discriminare. Rezultatele nu se lasă așteptate.

Avem deja un instigator de serviciu care nu tolerează românii și nici manifestările lor uitând că vremea dictaturii hortyste  și a imperiului austro-ungar a apus de mult timp.

http://www.buletindecarei.ro/2019/12/primarul-nu-provocati-maghiarii-tolereaza-discriminarea-asociatiunea-astra-carei-tratata-ca-o-cenusareasa.html

 

La acești maghiari v-ați referit domnule Kovacs când ați afirmat public la ședința CL ca să nu provocăm maghiarii? Deci ați cunoscut situația și continuați să discriminați locuitorii orașului care v-a adoptat?

Trebuie să ne temem  să ne manifestăm în spiritul obiceiurilor și tradițiilor noastre? Jucați cartea etnică pentru a vă ascunde datoriile și prejudiciile din primărie constatate de Curtea de Conturi? E chiar așa de greu să vă adaptați într-un oraș unde trăiesc mai multe naționalități?

La Carei nu au existat astfel de probleme până nu ați dat liber manifestărilor discriminatorii. Rușine nu aveți se pare dar poate un sâmbure  de gândire mai găsiți pe undeva pentru a  pune capăt  manifestărilor antiromânești!

Plângerile penale împotriva mea, raportările masive la Facebook și blocările ocazionale nu sunt  soluția.

Daniela Ciută

Lasati un comentariu