Târg de Crăciun în aer liber la Carei

• publicat la: 16 decembrie 2019
Târg de Crăciun în aer liber la Carei

Luni, 16 decembrie 2019, la ora 17.25, a fost deschisă o nouă ediție a Târgului de Crăciun în aer liber, de la Carei. Toți cei prezenți au putut vizita căsuțele amenajate în zona pietonală din centrul orașului, au putut degusta cozonacul, ștrudelul, vinul fiert, ceaiul fierbinte, turta dulce, produsele apicole, cârnații și au putut admira și decorațiunile, produsele din lavandă, respectiv produsele artizanale.

Adrian Ștefănuți a deschis evenimentul, prezentând, pe scurt, programul și salutându-i pe cei prezenți.

Programul artistic a început la ora 17.30 cu elevii Liceului Tehnologic „Iuliu Maniu”, apoi au urmat elevii Liceului Tehnologic „Simion Bărnuțiu” și elevii Liceului Teoretic Carei. Grupele din cadrul Formației Magic Dance, coordonate de Raluca Păvăluc au prezentat mai multe dansuri, cu tema specifică Crăciunului. Elevii de la licee au intepretat colinde și cântece de Crăciun în limbile română, maghiară, germană și engleză, prezentând pe lângă cântece și obiceiuri de Crăciun. Solista Németi Tamara, de la Centrul cultural Carei a interpretat o melodie din repretoriul internațional, încheind programul artistic.

 

Aducem mulțumiri Asociației Open Road, care prin intermediul Moșului pe Motocicletă a împărțit dulciuri copiilor.

 Atracția serii a fost figurina uriașă, ce-l reprezintă pe Moș Crăciun, precum și „cutia poștală” a Moșului, care se găsește în apropierea acestuia. Copii s-au înghesuit să facă poze cu Moșul și cu bradul împodobit, care se află în vecinătatea acestuia.

Târgul de Crăciun continuă și zilele următoare, având programul între orele 16.00 și 21.00, iar momentele artistice se vor desfășura între 17.30 și 18.30. Programul artistic de marți, 17 decembrie 2019, va fi prezentat de elevii de la Școala gimnazială nr. 1.

Vă așteptăm cu drag, cu mic cu mare să ne bucurăm împreună de „Magia Crăciunului” și de Târgul de Crăciun în aer liber!

Evenimentul se desfășoară în cadrul celei de-a treisprezecea ediții a Festivalului Magia Crăciunului.

Lasati un comentariu