Târg de Crăciun la Carei

• publicat la: 18 decembrie 2017
Târg de Crăciun la Carei

Duminică, 17 decembrie 2017, începând cu ora 17.00, în zona din apropierea manejului din Parcul dendrologic din Carei s-a deschis cea de-a doua ediție a Târgului de Crăciun în aer liber, la aceeaşi dată şi interval orar cu Festivalul de Datini ASTRA Carei 2017.  Programul cultural  a cuprins un concert de colinde și cântece de Crăciun pregătit de corurile Școlii Gimnaziale nr. 1 Carei și a Liceului Romano-Catolic „Josephus Calasantius” Carei.

În același interval orar, cei prezenți au mai putut vizita atelierele de creație cu educatoare voluntare de la Grădinițele din municipiul Carei, standul cu produse realizate manual de membrii Asociației Werdnig Hoffmannn, au putut lua parte la programul interactiv pentru copii, au putut vizita „Căsuța lui Moș Crăciun” și gusta produsele tradiționale și meșteșugărești din căsuțele aflate în apropierea manejului.

În premieră la Carei a avut loc o proiecție 3D pe clădirea castelului, începând cu ora 18.30, realizată cu sprijinul careianului Kaizer Vilmos.

 Programul cultural în cadrul Târgului de Crăciun va continua și luni, 18 decembrie 2017, între orele 17 – 19, iar casuțele cu produse tradiționale din Parc pot fi vizitate până vineri, 22 decembrie 2017.

Programul cultural al celei de-a doua zi din cadrul târgului:

Luni, 18 decembrie 2017:

Între orele 17-19(Sala Mare a manejului, fosta clădire a cinematografului): – Program interactiv pentru copii, ateliere de creație cu educatoare voluntare de la Grădinițele din municipiul Carei, Atelier cu produse realizate manual al Asociației Werdnig Hoffmannn

– Întâlnire cu Moș Crăciun

– Recitalurile corurilor Școlii „Vasile Lucaciu” Carei (între orele 17-18) și Școlii nr.3 Carei (între orele 18-19)

Organizatorii îi invită pe toți careienii și nu numai, să participe cu mic cu mare la Târgul de Crăciun și să se bucure a această perioadă minunată a anului, alături de cei dragi!

Din 3 evenimente culturale desfăşurate ieri la Carei  doar 2 au fost consemnate, evident că cel neconsemnat a fost Festivalul de Datini şi obiceiuri de Crăciun organizat de către ASTRA Carei.

comentarii

de careian la 18 decembrie 2017 - 14:48

primaria a bagat copii in grajd ca sa cinte – nemaipomenit!

Lasati un comentariu