Personalul cabinetelor școlare din Carei lăsat fără tichete de vacanță

• publicat la: 28 ianuarie 2020
Personalul cabinetelor școlare din Carei lăsat fără tichete de vacanță

La audiențele cu cetățenii organizate în data de 28 ianuarie de către Instituția Prefectului s-au prezentat patru persoane.

Prima persoană prezentă în audiențe a fost președintele Organizației Sindicale ”Sanitas Plus” care a sesizat despre neacordarea tichetelor de vacanță începând cu anul 2018 pentru personalul cabinetelor școlare din municipiul Satu Mare, respectiv orașele Carei și Livada.

Organizația Sindicală a fost îndrumată să depună un memoriu în vederea clarificării situației la nivelul celor trei unități administrativ-teritoriale.

A doua persoană prezentă la audiențe a ridicat o problemă cu privire la somația de plată primită de la Primăria Comunei Bixad, ca urmare a unei sancțiuni contravenționale contestate în instanță. Persoanei i s-a comunicat cadrul legal care poate fi urmat în acțiunea de contestare a actului primit.

Tot din comuna Bixad s-au prezentat la audiențe două persoane cu probleme de fond funciar, respectiv punerea în aplicare a unei încuviințări de executare silită. Ambele persoane au fost îndrumate către instituțiile care pot să le clarifice problemele.

 

Lasati un comentariu