Amenințări directe cu moartea pentru familia Ciută

• publicat la: 12 februarie 2020
Amenințări directe cu moartea pentru familia Ciută

Au trecut la amenințări directe! Au creat chiar o pagină de Facebook în acest sens. Presa românească independentă deranjează la Carei!

Sunt curioasă dacă în acest caz se va autosesiza POLIȚIA la fel cum a făcut când au luat parte la circul  descris de consilierul primarului și niciodată dovedit oficial.

Sau poate nu pentru oricine se deranjează autoritățile competente ale statului.

Iar Buletin de Carei deranjează prin faptul că FIECARE material este susținut de documente oficiale sau imagini concrete.

….și nu demult spuneam că e  o adevărată aventură să fii și să rămâi român la Carei.

Daniela CIUTĂ

comentarii

de Horia Mărieș la 12 februarie 2020 - 20:07

Asta este treabă pentru Parchetul de pe lãngă Judecătoria Carei.
Apropo de autosesizare.

de Closca la 12 februarie 2020 - 20:35

Cand adevarul doare si se spune totul pe fata!Incepe sa doara!Durerea si neputinta trece la intimidari si amenintari! Traiasca dreptatea si adevarul!

de Bashkortostan la 12 februarie 2020 - 21:58

Fara indoiala, pagina incriminata a aparut ca ati deranjat pe careva din nucleul baschirilor din Carei. Lansarea si administrarea paginii, posibil sa apartina trolilor (sau „trupele de canapea”, cum spun moskalii) care au primit binecuvantarea de la budapesta prin programe gen „Fúzió” (derulat prin Szövetség az Új Nemzedékért Alapítvány).

de Buletin de Carei la 13 februarie 2020 - 00:27

Mai mult ca sigur că este o nouă metodă de intimidare. Primim săptămânal amenințări așa că le vom prezenta și acelea celor în drept. Să stea liniștiți amenințătorii…continuăm! Cei care ne amenință pe aici au început să urmărească cine distribuie în țară articolele noastre și procedează la fel și acolo. În special una cornelia și richarda sunt mai active dar schimbă mereu nick urile și ei cred că nimeni nu observă.

Raspunsuri

Lasati un comentariu