Păcăliciul Careiului confirmă! Are blog

• publicat la: 22 februarie 2020
Păcăliciul Careiului confirmă! Are blog

O nouă minciună oferită cititorilor săi de către Păcăliciul Careiului, cel angajat ca  și consilier personal de primarul evazionist și plătit din bani publici.

Sau  poate preferă să spunem că e doar ignoranță crasă?

Păcăliciul ce pozează în băiet cu trâmbița vorbește de Buletin de Carei  ca fiind blog dar fără a fi capabil să aducă argumente în sprijinul afirmațiilor sale. Acesta este respectul său față de cei care citesc pagina sa pe care  o încarcă și în timpul orelor de program de la Primăria Carei.

Buletin de Carei oferă în schimb imagini care atestă cum își minte cititorii și se erijează în companie de știri când de fapt concurează pentru categoria blog…și se mai și laudă…Adresa de mail oferită pentru comunicare este cea personală și nu una  de redacție așa cum au companiile de știri….Nu numai că  minte  cititorii dar  le  mai și desconsideră inteligența.

Acesta este respectul acordat cititorilor săi  de Păcăliciul dovedit al Careiului adică de cel care nu poate prezenta argumente concrete atunci când acuză Buletin de Carei sau familia Ciută.

Nici până în ziuia de azi nu și-a cerut scuze de la cititorii săi pentru informațiile eronate privind ridicarea Troiței românești din Satu Mare de către Primăria Satu Mare, pentru acuzele false privind catalogarea Danielei Ciută ca  polițist fals fără niciun comunicat de la Poliția Municipală sau IJP, pentru dezinformarea privind închiderea studioului Radio Transilvania Carei, pentru dezinformarea privind agresiunea la adresa unui polițist în uniformă în fața pieței agroalimentare…și exemplele pot continua. Arhiva Buletin de Carei stă la dispoziția celor interesați de știri reale și  documentate.

Am înțeles că trebuie să aibă grijă de actualul loc  de muncă ca fiind sursa sa de venit dar fiecare cititor merită respect din partea celor care ies în spațiul public cu informații. Iar minciuna are picioare scurte, chiar mai scurte decât memoria unora.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu