Buletin de Carei sub lanțurile cenzurii. Orașul e sufocat de gunoaie de la Gara CFR și până la Grădina Viilor

• publicat la: 18 martie 2020
Buletin de Carei sub lanțurile cenzurii. Orașul e sufocat de gunoaie de la Gara CFR și până la Grădina Viilor

Buletin de Carei se vrea a fi ținut  ”în carantină”, sub lanțurile cenzurii. De ce? Supără atât de tare aspectele semnalate de portalul Buletin de Carei? Și pe cine…? Doar  Buletin de Carei a semnalat că nu se iau măsuri pentru dezafectarea depozitelor ilegale de gunoaie ce ne înconjoară.

Traficul în continuă creștere al Buletin de Carei a dus  la disperarea grupului care a acaparat orașul. Așa că maimuțele raportoare și-au intrat în rol.

Și încă nici nu am scris despre cum se publică în plină Stare de Urgență informațiile cu caracter neoficial de către angajatul primăriei Carei folosit de primar ca  și propagandist.

Până și abonații care au dat like paginii de facebook Buletin de Carei și care și-au setat să vadă cu prioritate noile postări făcute pe această pagină (n.r. -”Vezi mai întâi”), nu mai primesc în news feed postările noi  și sunt nevoiți să se ducă personal pe pagina Buletin de Carei pentru a vedea noile articole postate.

ℹ️  Activează opțiunea „See first” / „Vezi mai întâi” din butonul „Follow” / „Urmărești” pentru a vedea fiecare postare de pe pagină.

Cel mai apreciat portal de știri careian este din nou raportat de grupul care nu vrea ca realitatea careiană să ajungă la prea mulți cititori. Fiecare informare oferită cititorilor are la bază documente oficiale sau imagini care atestă veridicitatea celor relatate. Nici linșajul mediatic agresiv și nici denigrările suburbane nu au reușit să abată Buletin de Carei de la informarea cu responsabilitate a cititorilor.

În loc de specialiști, primarul a angajat propagandiști de partid.

Rezultatele se văd în situații de criză când se refuză până și o banală dezinfecție în spațiile publice sau  ridicarea gunoaielor ce sufocă orașul de la Gara CFR până la Grădina Viilor!

Avem în PLIN CENTRUL ORAȘULUI, pe strada Doina și Iuliu Maniu,  locuințe ale primăriei sufocate de mizerie. Oricine  se poate deplasa la locațiile amintite pentru a vedea că realitatea depășește cu mult cele consemnate. Doar pentru cei cu inima tare e recomandată incursiunea și pentru cei insensibili la mirosuri pestilențiale.

În loc de argumente cu care să combată materialele care deranjează  se apelează la raportarea paginii de Facebook.

Continuăm!

Așa cum spunea și George Coșbuc, poetul de nemaigăsit în manualele școlare…

,,O luptă-i viaţa, deci te luptă
Cu dragoste de ea, cu dor.
….
Oricare-ar fi sfârşitul luptei,
Să stai luptând, căci eşti dator.
Trăiesc acei ce vreau să lupte;
Iar cei fricoşi se plâng şi mor,,.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2019/11/le-este-frica.html

.

http://www.buletindecarei.ro/2020/03/la-satu-mare-se-curata-si-se-dezinfecteaza-peste-tot-la-carei-e-inutil-declara-primarul.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/03/facebook-a-repostat-toate-articolele-buletin-de-carei-fiasco-pentru-maimutele-raportoare.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/10/atacuri-constante-la-adresa-buletin-de-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/02/n-am-stiut-sa-tac-nicicand-si-de-aceea-vrand-nevrand-am-facut-sa-latre-cainii.html

Lasati un comentariu