” … n-am ştiut să tac nicicând şi de-aceea vrând nevrând, am făcut să latre câinii…,,

• publicat la: 13 februarie 2019
” … n-am ştiut să tac nicicând şi de-aceea vrând nevrând, am făcut să latre câinii…,,

Am știut mereu că deranjez prin materialele publicate și care nu pot fi DELOC contestate pentru că sunt susținute de probe dar nu mi-am imaginat că se vor pune în mișcare o multime de instituții pentru a încerca să mă intimideze sau să mă opreasca din a spune cu subiect si predicat adevărul despre ce se petrece în orașul meu, orașul în care am și mormintele bunicilor. ,,Prietenii buni,, știu de ce fac mențiunea.

Sunt o persoană independentă financiar, realizată pe plan profesional, care am demonstrat că nu trebuie să renunți la principii și demnitate ca să poți trăi bine și să ai succes în ceea ce faci.

Ani de zile am fost târâtă prin săli de judecată de către cei doi consilieri ai primarului, amândoi maghiari, pentru tot felul de fapte închipuite. Inclusiv pentru faptul că am semnalat vandalizarea bustului lui Avram Iancu din Carei sau că am publicat materialele unor careieni. Inițial am apelat la avocați dar după ce au existat anumite intervenții la adresa lor am renunțat la serviciile lor si m-am reprezentat singură. Ultimul proces l-am câștigat fără drept de apel și fără niciun avocat. Multumesc pe această cale celor care mi-au dat posibilitatea să îmi îmbogățesc în detaliu și cunoștintele juridice.
Cei care sunt deranjați de adevărurile prezentate în materialele ce apar în Buletin de Carei au trecut acum la etapa plângeri penale dacă au văzut că inițierea de procese nu a dat roadele la care au visat.
Nu au cum să mă sperie astfel de manipulări și de minciuni fabricate. Adevărul e mai presus de toate acestea. Părinții și bunicii mei au rezistat terorii hortyste declanșate în 1940 la Carei așa că e în van să încercați să mă speriați cu tot felul de invenții doar pentru a mă intimida. În neamul din care fac parte circulă de mii de ani o vorbă…,,,ce nu te omoară te întărește,,.
Sper că nu va fi nevoie să apelati la acțiuni extreme pentru a mă împedica să spun adevărul pentru că voi continua să spun adevărul și doar adevărul. Până și la Tribunalul Satu Mare am demonstrat cu probe și martori că articolele scrise de finul și consilierul primarului Kovacs sunt denigratoare și mincinoase fapt pentru care a fost nevoit să le șteargă. La fel voi demonstra și acum că plângerile penale la adresa mea nu au niciun suport real și că de fapt sunt făcute doar pentru a continua intimidarea.

In mod cu totul și cu totul curios aflu de toate aceste plângeri penale NU DE LA Poliție sau Procuratură ci de pe blogul consilierului care este si fin al unui primar dovedit a avea mari datorii la buget și cu toate firmele personale falimentate. Asta ca să vedeti cum decurg lucrurile în Republica de la Carei unde este interzisă amplasarea de catarg cu tricolor românesc pe domeniul public și unde plăcile oficiale cu însemne naționale de pe clădirea Primăriei sunt înlocuite cu unele negre fără ca vreo instituție guvernamentală să ia atitudine.
” … n-am ştiut să tac nicicând şi de-aceea vrând nevrând, am făcut să latre câinii şi mi-am pus în cap …stăpânirea,, .
Doar Dumnezeu e deasupra mea!

,,De avem sau nu dreptate,
Eminescu să ne judece,,.
.

DANIELA CIUTĂ

 

comentarii

de opinie de alegātor la 13 februarie 2019 - 10:54

RESPECT DANIELEI CIUTA!

de Maria la 13 februarie 2019 - 16:20

Intotdeauna am sustinut si voi sustine pe cei(cele) care spun adevarul.De aceea tin sa anunt public,stimata doamna Ciuta,ca aveti sustinerea si respectul meu.Mincinosii sa inceteze cu atacurile fiindca nu vor avea niciodata castig de cauza in fata oamenilor cinstiti.

de Buletin de Carei la 13 februarie 2019 - 16:35

Bine trâmbițașule. Ai nevoie de reclamă ? La ce nume ai nu e de mirare…Ți/au scăzut cititorii după ce își dau seama de minciuni și manipulare? Curaj. Te poți redresa cu 2 anchete…dar pe bune, cu ACTE ȘI DOCUMENTE OFICIALE.

de Andrei la 13 februarie 2019 - 23:03

aici nu e vorba de lupta ci de linsaj. Dna Ciuta este un om respectabil care are societatea ei de productie si care face angajari in oras iar acel sas este un fin al primarului bagat in servici la primarie fara concurs.. fiecare stire de pe Buletin de Carei este corecta dar acel sas a trebuiit sa stearga toate articolele defaimatoare la adresa doamnei Ciuta dupa ce Tribunalul Satu Mare a dart aceasta decizie. Coruptia din primarie a atins deja cote foarte inalte si trebuie oprita. Nu e frumos sa incercati sa manevrati aici cu minciuni. Fiti corect!

de pui la 14 februarie 2019 - 13:38

Orcum ar fi nimeni nu va dreptul sa va balacariti pe saiturile voastre.Sintem satui de cei de la Bucuresti care fac acelasi lucru.Vrem stiri iar problemele voastre rezolvatile in alta parte.

de Gica la 14 februarie 2019 - 13:45

Asa se întâmplă când adevărul doare.
D-na Ciuta tot înainte!Sunteti singura care informează corect orasul.
Este foarte greu cu aceasta mafie bine organizata din Carei.Mafia din Italia poate veni sa reciclare.
Jos Mafia!!!! Trăiască libertatea și dreptatea!!!!Bravo Buletin de Carei

de Buletin de Carei la 14 februarie 2019 - 14:57

Pui, pui. Buletin de Carei informează doar despre fapte reale, despre modul în care se cheltuie banii careienilor și despre teroarea instalată de actuala administrație. Cei de la București pot lua lecții de la actuala administrație careiană în materie de bălăcăreli, sifonări de fonduri și linșaj mediatic de către angajați ai primăriei.

Raspunsuri

Lasati un comentariu