Consilierul primarului evazionist din Carei și-a luat concediu și atacă persoanele care apreciază postările Buletin de Carei

• publicat la: 27 martie 2020
Consilierul primarului evazionist din Carei și-a luat concediu și atacă persoanele care apreciază postările Buletin de Carei

La Primăria Carei  toată lumea este implicată în identificarea de societăți care pot livra echipamente medicale și consumabile specifice pentru pandemia de coronavirus.   Toți încearcă să găsească un posibil producător sau distribuitor.

Doar consilierul primarului, finul său de cununie specializat în smuls de buruieni pe domeniul public, și-a luat concediu și își plimbă animalul de companie în piața 1 Mai, pe  calea  Mihai Viteazul și prin cartierul Mihai Viteazul II iar apoi atacă persoanele care apreciază postările Buletin de Carei.

Cititorii care și-au exprimat  aprecierea pentru postarea  preluată de la un careian ce semnala prezența scormonitorilor la ghenele de gunoi din cartiere au fost etichetați ca fiind ,,aplaudaci,,…Acesta este respectul la adresa  careienilor din partea consilierului primarului…Bolșevism și comportament  securisto-comunist pe bani publici.

.

.

În loc să dea o mână de ajutor  în momentele de criză, dă bir cu fugiții de la locul de muncă din Primărie ca să poată să își verse frustrarea pe cei care au reușit  în carieră și manifestă spirit civic.

Vi se pare normal ca în această perioadă să lăsăm persoanele nevoiașe să scormonească prin gunoaie?!

Capacitățile intelectuale ale consilierului primarului se reduc la compuneri obsesive despre Daniela Ciută în loc să identifice persoanele ce scormonesc în gunoaie și să le  asigure cu ajutorul Primăriei Carei, al cărei angajat este, un necesar de alimente în această perioadă. Dar când ai capul plin de meschinării și mojicii nu ai cum să raționezi normal.

Atitudinea bolșevică și tipic securistă de urmărire a celor care au apreciat materialele caracterizează echipa de redactori din Primăria Carei.  Acesta a fost criteriul lor de angajare se pare și nicidecum vreo altă specializare.  Rezultatele se văd cu ochiul liber.

Primăria Carei vrea să achizitioneze consumabile și echipament medical în plină pandemie de coronavirus deși se știa că ne vom confrunta cu această situație de vreo 2 luni.

La muncă băiatule, nu da bir cu fugiții dacă tot ești plătit din bugetul local!

Identifică scormonitorii din ghenele de gunoi ale cartierelor și asigurați-le condiții pentru această perioadă. Nu e normal să se plimbe printre noi posibili purtători de coronavirus.

La muncă băiatule! Lasă sclifoselile și scâncetele deoparte și pune mâna și fă ceva util  pentru comunitate dacă tot ai asigurat un salariu din bugetul local!

Primarul Kovacs este depășit de situație și de această dată.  Oare cu ce îl are la mână finul acestuia din moment ce îi  permite  să își alimenteze zilnic paginile sociale personale în timpul programului din Primărie și să caracterizeze careienii ca fiind aplaudaci dacă apreciază materialele Buletin de Carei?

Daniela Ciută

.

Aceasta e postarea care a deranjat complexatul și nerealizatul angajat la primărie de nănașul primar.

 

Lasati un comentariu