,,Direcțiune, dragostea mea,,

• publicat la: 19 ianuarie 2021
,,Direcțiune, dragostea mea,,

După ce a ajuns consilier local din partea PSD Carei, Adrian Micovschi, în calitate de director al Liceului Tehnologic Iuliu Maniu a trimis comunicat pentru angajare de îngrijitor doar consilierului primarului evazionist care i-a făcut campanie electorală pentru alegerile locale.  S-a făcut că uită că școala pe care o conducea atunci  este o instituție de stat și comunicatele de presă nu se trimit doar paginilor personale ale consilierului primarului evazionist din Carei ci la toată presa. Nici directoarea adjunctă Dorina Oprea nu s-a exprimat împotriva acestei practici.

https://www.buletindecarei.ro/2020/11/post-vacant-de-ingrijitor-la-un-liceu-din-carei-directorul-trimite-comunicate-oficiale-doar-blogului-consilierului-primarului-evazionist.html

Acum nu mai este director  pentru că i-a expirat  mandatul dar amicul său angajat la primărie atacă noua directoare adjunctă care nu este simpatizată nici de UDMR nici de PSD. A uitat că și el a venit la conducerea liceului în locul cuiva că doar nu s-a născut să fie director pe viață. Deci  directoarea Mihaela Nuna nu este vânată de consilierul primarului președinte al UDMR, consilier care își ascunde Declarația de Avere și Interese ci doar profesoara numită ca director adjunct și care este vicepreședinta Asociației Foștilor Refugiați și Expulzați din 1940.

Consilierul primarului evazionist este de fapt complexat și frustrat în fața celor care au reușit acolo unde el a ratat orice șansă, de aici obsesia lui constantă și față de Daniela Ciută, inginer mecanic și antreprenor care nu depinde de banul public, nu are nevoie de loc de muncă în primărie și nici de alte favoruri din partea politicienilor.

Buletin de Carei mulțumește pentru reclama gratuită și pentru confirmările privind denunțătorii de serviciu la adresa românilor neșantajabili. Vor plăti careienii încă un avocat pentru denunțurile penale?

 

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/09/primarul-evazionist-din-carei-vrea-avocat-din-baroul-mehedinti-peste-44-mii-lei-onorariu.html

Lasati un comentariu