Șosele libere, numai bune de prins viteză

• publicat la: 23 aprilie 2020
Șosele libere, numai bune de prins viteză

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 22 aprilie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 60 de sancțiuni contravenționale.

 Astfel, la data de 22 aprilie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de urgență, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 12 200 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 16 conducători auto și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Astfel 14 conducători auto, cu vârste cuprinse între 21 și 46 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze de la 101 km/h la 136 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților.

Lasati un comentariu