Nu vă fie frică să fiți puși la zid! Întărește coloana verticală

• publicat la: 12 august 2020
Nu vă fie frică să fiți puși la zid! Întărește coloana verticală

Buletin de Carei insuflă curaj până și celor care ne denigrau. Ceea ce nu postează pe  paginile administrate, apare la comentarii pe Buletin de Carei. O dovadă în plus că nu se poate ignora la infinit crunta realitate din municipiul Carei și anume că orașul a fost căpușat de un grup de interese. Duhnește totul în jur, și la propriu și la figurat!

Pentru conformitate, redacția Buletin de Carei a solicitat telefonic, în cursul dimineții, un comunicat din partea ISU Satu Mare, de la purtătorul de cuvânt. Și tot pentru conformitate, la locul incendiului a sosit  prima dată o mașină a Poliției Municipale Carei și abia apoi au sosit și pompierii. Fiecare poate confirma momentul întâlnirii noastre.

Doar sluga primarului s-a grăbit să vorbească de incendiu de vegetație înainte de apariția  postării pe pagina ISU a unor informații succinte. Că doar fără postul oferit de primarul evazionist rămâne pe drumuri la ce ,,experiențe,, are. Nu și în cazul în care se reînvie la Satu Mare serialul ,,împușcă-l pe Castorică,,.

De remarcat că la Carei frica pune stăpânire până și pe cei care cochetează cu informația….

.

Nu am înțeles niciodată de ce  trebuie evitat adevărul, de ce ar trebui să fabulăm când e mai simplu să spui verde  în față ce se petrece din moment ce ai toate documentele ce atestă cele afirmate?

De unde atâta frică de a fi pus  la zid când acțiunea în sine poate ajuta la menținerea verticalității?!

Curaj oameni buni! Dezvăluiți toate potlogăriile de care aveți cunoștință și care au transformat orașul nostru într-un stat în stat de tip mafiot până la urmă. Incendii apărute din senin, abuzuri în administrația publică, blaturi între grupările politice și angajări de slugi pe bani publici pentru  manipularea opiniei publice  în favoarea primarului evazionist cu datorii cu carul.

Nu vă fie frică să fiți puși la zid! Întărește coloana verticală. Nu vă lăsați călcați în picioare pe banii voștri! Demascați abuzurile, ilegalitățile, calitatea proastă a lucrărilor făcute pe bani publici că doar e vorba despre orașul nostru. Am câștigat procese până și împotriva avocatei consilier UDMR Carei fără a-mi angaja un avocat. Pe baza documentelor oficiale deținute și prezentate instanței.

Curaj oameni buni!

 

Daniela Ciută

https://www.buletindecarei.ro/2020/08/un-comunicat-din-care-reiese-ca-ce-vezi-nu-e-adevarat-despre-incendiul-din-spatele-statiei-de-epurare-carei.html

 

Lasati un comentariu