Un comunicat din care reiese că ce vezi nu e adevărat. Despre incendiul din spatele Stației de Epurare Carei

• publicat la: 12 august 2020
Un comunicat din care reiese că ce vezi nu e adevărat. Despre  incendiul din spatele Stației de Epurare Carei

La 23 de ore de la izbucnirea incendiului din spatele Stației de Epurare Carei a fost emis un comunicat al ISU. Imaginile ce însoțesc acest comunicat sunt de la finalul intervenției, după ce focul a ajuns și la vegetația uscată de pe marginea bazinelor cu resturi industriale ale unității de producție din Carei.

Cine are interesul de a ascunde adevărata situație? Potrivit  imaginilor pe care le-am surprins înainte de sosirea echipajelor de pompieri dar  și  la începutul intervenției lor, focul a ajuns la vegetația uscată de pe marginea bazinelor dinspre centrul lor. Adică flăcările au izbucnit în mijlocul bazinelor și nu pe margini.

Acestea sunt  imaginile de la fața locului unde a izbucnit incendiul….

Cum se poate observa, flăcările au ajuns la vegetația de pe margine dinspre mijlocul bazinelor.

Acesta este comunicatul remis pe grupul WathsApp.

,,În data de 11.08.20202, în jurul orei 17:18, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au fost solicitați să intervină în comuna Căpleni, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce se manifesta generalizat la bazinele cu resturi industriale. 9 pompieri militari s-au deplasat de urgență la fața locului cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, aceștia au intervenit până la ora 18:50 când incendiul a fost lichidat complet. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 300 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost foc deschis în spații deschise,,.
.
Acestea sunt  imaginile din comunicatul ISU.
.
.
.
Din înregistrarea Buletin de Carei  reiese clar că flăcările vin dinspre interiorul bazinelor către vegetația de pe margine  și nu invers, dovadă că pompierii dirijează jetul de apă către interiorul bazinelor. Clar ca Bună ziua!


 

Buletin de Carei

comentarii

de hotu la 12 august 2020 - 21:04

aici ceva pute ca in Danemarca cred ca suntem luati de prosti

de Buletin de Carei la 12 august 2020 - 21:14

Buna dimineata la amiazi se spune atunci cand ai nevoie de ani de zile pentru a vedea realitatea crunta. E bine si acum….macar nu am scris degeaba pe aici.

Lasati un comentariu