Premieră în România! Un primar se face că nu simte mirosul pestilențial din oraș de peste un an de zile dar pune localnicii să ia atitudine

• publicat la: 5 august 2020
Premieră în România! Un primar se face că nu simte mirosul pestilențial din oraș de peste un an de zile dar pune localnicii să ia atitudine

Cât de înghesuit poți să fii tu ca primar ca să spui că e nevoie de liste de semnături din partea careienilor pentru a acționa în instanță instituțiile care nu intervin pentru închiderea activității societății ce produce acel miros pestilențial?

Adică tu ca primar nu ai capacitatea de a lua deciziii în favoarea comunității și ceri liste de semnături de la contribuabili? Adică putem să ne gândim că există cineva care locuiește în Carei și nu este deranjat de duhoarea de care nu poți nici deschide geamul?

Sau e vorba de cu totul altceva….că tot ne aflăm în  plină campanie de strângere de semnături pentru alegerile locale.

Ieri, de la ora 16,00, două mese au fost postate la intrarea principală din Parcul Dendrologic. În jurul lor gravitau  Maidan Nicolae , șef serviciu de salubrizare în Primăria Carei și Sorin Matei de la Casa de Cultură, atent supravegheați de consilierul și finul primarului evazionist, bloggerul Szasz. Acesta din urmă ( și la propriu și la figurat) a fost vizibil deranjat de prezența Buletin de Carei, probabil aveau ceva de ascuns fapt ce ne confirmă suspiciunile mai sus amintite.

Vă dați seama la ce fel de specialiști din primăria Carei  plătim salariile dacă aceștia l-au sfătuit pe primar să adune semnături de la populație în loc să acționeze profesionist. Cine își poate închipui că există careieni care  suportă duhoarea?

Nu este  prima dată când careienii sunt desconsiderați de conducerea Primăriei Carei care reprezintă  un grup de interese  și nu comunitatea.

 

 

 

 

 

 

Lasati un comentariu