Mirosul pestilențial persistă la Carei! Societatea civilă intervine și pune la punct primarul incompetent

• publicat la: 16 iulie 2020
Mirosul pestilențial persistă la Carei! Societatea civilă intervine și pune la punct primarul incompetent

Un corespondent județean de la știrile PROTV a fost astăzi la Carei pentru a lua la cunoștință despre semnalările societății civile în ce privește mirosul pestilențial ce învăluie municipiul Carei fără ca autoritățile să intervină.

Faptul a fost semnalat pe pagini de socializare. În tot acest timp continuă circul dirijat de către un primar incompetent și aservit unui grup de interes. Primarul cere ajutorul careienilor, să se facă liste pentru a denunța situația dată dar de fapt el este cel care acceptă funcționarea în orice condiții a firmei ce produce biogaz,  el poate interveni direct pentru stoparea acestei activități ce afectează grav confortul locuitorilor. Mai ales că a fost votată și Legea mirosului.

Sătulă de minciunile unui primar evazionist, societatea intervine.

Se cuvine ca și venitul primarului  să se împartă cu societatea civilă din moment ce aceasta se implică și rezolvă probleme din fișa postului de primar.

Careienii sunt deja disperați că nu pot respira aer curat nici la locul de muncă și nici după ce revin la locuințele lor! Cel mai grav  afectați sunt muncitorii de la concernul multinațional aflat în aproiere de zona de producere a biogazului dar miesmele pestilențiale ajung și în oraș, în cartierele de locuințe.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/06/mirosul-greu-ce-inunda-careiul-si-primarul-evazionist-care-se-victimizeaza-inainte-de-alegerile-locale.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/06/miros-pestilential-cu-iz-de-campanie-electorala-la-carei.html

Lasati un comentariu