Primăria Carei ține ascuns raportul de audit privind cheltuielile din perioada Stării de Urgență

• publicat la: 13 august 2020
Primăria Carei ține ascuns raportul de audit privind cheltuielile din perioada Stării de Urgență

Camera de Conturi Satu Mare a efectuat la sediul Primăriei Carei un audit pentru a verifica cum s-au cheltuit banii publici în perioada Stării de Urgență. Raportul acestui Audit a fost depus și la Registratura Primăriei de unde a ajuns direct la conducătorul UAT Municipiul Carei, primarul evazionist Kovacs.

La fel ca în cazul auditului anterior, evazionistul Kovacs ține ascuns Raportul de audit al Camerei de Conturi Satu-Mare de parcă se teme să nu se afle ce conține.

În mod normal o copie după acest Raport al Camerei de Conturi Satu Mare trebuia introdus  în mapa de lucru a consilierilor locali, pentru informare.

Fiți bărbat domnule primar și arătați careienilor pe ce anume ați cheltuit banii lor  în perioada Stării de Urgență! Înțelegeți limba română sau trebuie să vă asigurăm traducător?

Știm că aveți datorii cu carul la bugetul de stat, că aveți reținere pe venitul lunar de 30% și mai știm de toate  ingineriile financiare făcute  în favoarea unui grup de interese dar în calitate de primar aveți și obligații nu doar drepturi bănești.

Faceți public Raportul Camerei de Conturi Satu Mare în urma ultimului audit din acest an! Pe ce anume ați cheltuit banii în perioada Stării de Urgență?

Degeaba parcați mașina cumpărată din fondurile Fundației de Promovare a turismului în fața ușii de intrare la Serviciul de Taxe și impozite locale dacă nu plătiți nimic la buget. Țineți orașul în duhoare de peste un an de zile fără a fi capabil să interveniți, țânțarii au invadat orașul și incendiile apar din senin în timp ce vă ocupați cu strângerea de semnături înainte de alegerile locale.

Așteptăm replici bărbătești și documentate pentru combaterea informațiilor Buletin de Carei nu smiorcăieli isterice ale scribilor mercenari plătiți din banii careienilor.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu