Carei. Proiect de peste 42 de milioane de lei ce nu respectă documentația tehnică

• publicat la: 26 septembrie 2020
Carei. Proiect de peste 42 de milioane de lei ce  nu respectă documentația tehnică

Incompetenții și profitorii din Primăria Carei au așteptat să treacă alegerile locale de duminică 27 septembrie 2020 pentru a trasa porțiunile de piste de biciclete care sunt de fapt părți din trotuarele realizate acum 3 ani!

Pentru execuția pistelor de biciclete de pe calea Mihai Viteazul s-au alocat sume importante în cadrul proiectului de mobilitate urbană în valoare de peste 42 milioane de lei. Conform proiectului, pista de biciclete trebuia  realizată potrivit documentației tehnice și nu doar o linie trasată pe  o porțiune de trotuar!

Pista de biciclete Calea Mihai Viteazul Carei începe la mijlocul trotuarului realizat prin 2017 dar este prevăzută că se va realiza integral prin proiectul de mobilitate urbană de peste 42 milioane lei. Deci banii prevăzuți pentru realizarea porțiunii pistei de biciclete din fața magazinelor de electrocasnice în ce buzunare ajung?

.

Pista de biciclete din fața magazinului Lidl este acoperită de apă atunci când plouă.

În  localitățile care au conducători care se respectă și țin la  imaginea lor de  persoane competente nu găsim astfel de anomalii, lucrări executate pe bani publici  dar fără a se respecta standardul de calitate.

În Carei conducerea vânează doar beneficii de grup. Ministerul Lucrărilor  Publice a trimis deja la Primăria Carei Note de  neconformitate pentru neregulile găsite în aplicarea acestui proiect  cu finanțare generoasă.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu