Careienii încă așteaptă să fie pus punctul pe i de către candidații pentru Primăria Carei și președenția Consiliului Județean

• publicat la: 18 septembrie 2020
Careienii încă așteaptă să fie  pus punctul pe i de către candidații pentru Primăria Carei și președenția Consiliului Județean

Chiar dacă propagandiștii antidemocrație de la Carei se ocupă cu raportarea paginii Buletin de Carei tot găsim modalități ca informațiile reale să ajungă la cititori.

Acțiunile lor sunt doar expresia disperării că ar putea pierde accesul la banul public fără de care sunt muritori de foame.

Nu am citit în programul niciunui candidat la Primăria Carei  sau a unui candidat la președenția Consiliului Județean ca să abordeze problemele CONCRETE  de la Carei. Fiecare  umblă încă cu mănuși și în vârful picioarelor  în loc să calce apăsat direct pe caldarâm. Nu alegi încă nimic din înșiruirile lor la nivel general care se potrivesc pentru orice localitate din țară. Nimeni nu vorbește despre dezastrul din cartierul Republicii, despre trotuarele absolut degradate, despre refuzul reabilitării Căminului Cultural de la Ianculești, despre pistele de biciclete de tip piste skateboard, despre cârpelile de la drumul recent executat, despre lipsa facilităților pentru deplasarea persoanelor cu dizabilități sau despre refuzul consilierilor UDMR de a aproba  un catarg cu drapel românesc pe domeniul public,  de parcă nu ar vrea să deranjeze cumva liniștea competitorilor UDMRisti.

Puțin probabil ca să nu fi remarcat că de pe clădirea Primăriei Carei lipsesc plăcile oficiale cu însemnele naționale așa cum există la fiecare Primărie din România. Să fie din partea lor un mod de a ne spune că au cedat chiar înainte de începerea competiției electorale?

La Satu Mare există pe clădirea Primăriei plăcile oficiale cu însemnele statului român.

De ce nu ia nimeni atitudine împotriva ABUZURILOR primarului evazionist dovedit?

Careienii așteaptă vântul schimbării, persoane hotărâte  și nu complici la abuzurile actualei administrații.

Nu vă fie frică de  un președinte UDMR dependent de banul public! Spuneți lucrurilor pe nume și dovediți că vă doriți înlocuirea dictaturii UDMR Carei cu o conducere democratică, apropiată de toți cetățenii, fără discriminare!

Demonstrați că vă doriți cu adevărat să ieșiți învingători, nu să luptați pentru un loc secund și o alianță politică!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu