Interzis cardiacilor! Standard de viață în Carei sub administrație UDMR – VIDEO

• publicat la: 16 septembrie 2020
Interzis cardiacilor! Standard de viață în Carei sub administrație UDMR – VIDEO

Pentru că ne pasă de orașul nostru vă prezentăm imagini din realitatea careiană nu doar comunicate primite pe adresa redacției. Niciunul dintre candidații la Primăria Carei nu vorbește concret despre neajunsurile actualei administrații așa că  Buletin de Carei vă prezintă imagini în direct cu ,,realizările,, trecute la capitolul laude de primarul evazionist Kovacs. Cu ajutorul propagandiștilor plătiți din banul public careian. În timp ce mulți specialiști sunt nevoiți să părăsească orașul în căutarea unul loc  de muncă, primarul  își angajează consilieri fără nicio specializare. De plătit îi plătește tot din banul public nu din buzunarul lui.

Strada Nicolae Iorga figurează în tabelul pe care evazionistul Eugen îl prezintă la capitolul Realizări. Porțiuni întregi de trotuar nu sunt DELOC accesibile pietonilor datorită stadiului avansat de degradare.

Pe ce anume s-au cheltuit banii alocați pentru reabilitarea acestei străzi?

Cei care suntem născuți la Carei am fost obișnuiți cu alte standarde de viață. Dorim să evoluăm nu să involuăm. Evazionistul a ajuns abia la stadiul perioadei interbelice când se pietruiau străzile orașului. În anii 70 strada Nicole Iorga era  una dintre cele mai frumoase străzi din Carei, numită și cartierul funcționarilor publici după ocupațiile majorității locuitorilor.

Astăzi, e o adevărată bătaie de joc la adresa celor care plătesc taxe și impozite locale așa cum NU PLĂTEȘTE Kovacs, fost nomenclaturist PCR.

Buletin de Carei roagă  comentatorii care  ne reproșează că nu prezentăm imagini din centrul orașului să acorde mai mult respect careienilor care stau pe această, celor care plătesc impozitele pentru locuințele de pe această stradă. Chiar nu se pot muta în centru sau pe strada  Căplenilor  și Ghioceilor toți careienii!
.


.

.

.

Buletin de Carei

comentarii

de CIOICA MARIA la 16 septembrie 2020 - 22:03

Străzile și trotuarele desigur nu trebuie să arate așa, cu atât mai mult că am înțeles că au fost alocați bani pentru reabilitarea lor. E de așteptat să apară întrebarea: Ce s-a făcut cu banii? Străzile se află totuși pe pământ românesc. Prin urmare, ar fi cazul să mai fie și cetățeni de naționalitate ROMÂNĂ care să le patroneze și salveze de la dezastru. Îi doresc D-lui Ilie Ciută mult succes, pentru a le putea repara și a face lucruri bune pentru toți românii, indiferent de naționalitate. Doamne ajută

de Comornyic la 17 septembrie 2020 - 19:07

Peste 3 ani cand Carei City devine pe nivel vest european si pe nivel austriac vor spunem cu fericire: De virus am scapat,dar speranta a ramas.

Lasati un comentariu