Primarul evazionist de la UDMR Carei nu vrea afișele asociațiilor românești nesupuse pe pagina Primăriei

• publicat la: 4 septembrie 2020
Primarul evazionist de la UDMR Carei nu vrea afișele asociațiilor românești nesupuse pe pagina Primăriei

Conducerea exclusiv UDMR de la Primăria Carei continuă politica de discriminare la adresa asociațiilor românești locale.

Anunțurile despre evenimentele desfășurate la Carei de asociațiile nesupuse liderilor UDMR  nu se postează pe pagina Primăriei Carei. Este vorba despre Asociația foștilor refugiați, deportați și expulzați în 1940, filiala Carei precum și Asociațiunea ASTRA Despărțământul ,,Aurel Coza,,  Carei.

Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei nu vrea pe pagina oficială anunțul despre marcarea la Carei a 80 de ani de la Dictatul de la Viena și nici anunțul despre comemorarea lui Avram Iancu în fața bustului său.

Apucăturile dictatoriale ale ocupanților de sute de ani ale acestor teritorii au fost preluate de către primarul evazionist cu acte în regulă.

Falimentatorul de firme Kovacs bagă mâna cu nerușinare în banii orașului ca să își cumpere mașină de uz personal și desconsideră românii care nu fac sluj la ușa sa. Totul cu acceptul tacit al autorităților statului.

Rușine Eugen Kovacs Jeno și rușine instituțiilor românești care îi acceptă politica sa discriminatorie!

Asociațiile amintite vor continua să își desfășoare activitățile de susținere a păstrării identității românești pe aceste locuri și nu vor permite deznaționalizarea promovată la nivel de administrație cu concursul complice al autorităților statului român.

Acestea sunt anunțurile pe care conducerea Primăriei Carei nu le vrea promovate în comunitatea careiană.

Orice anunț al activităților în limba maghiară este găzduit necondiționat pe pagina Primăriei Carei. Chiar și cel al artiștilor veniți din Covasna cu imaginea simbol a ocupanților din imperiul austro-ungar.

Duminică, 6 septembrie 2020, în fața ansamblului monumental Avram Iancu vom comemora 148 de ani de la moartea sa. Eroul Național Avram Iancu a înfrânt fără drept de apel armatele maghiare ce doreau Apusenii. Românii au câștigat și bătăliile de la Valea Uzului din perioada 1916-1917  și pe cele de pe granița de nord-vest din 25 octombrie 1944 și au eliberat Budapesta de bolșevici în 1919.

Să fie  încă supărat evazionistul Kovacs pentru victoriile ostașilor români?

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu