Ziua Armatei și Ziua Eliberării orașului Carei nu sunt menționate pe pagina oficială a Primăriei Carei

• publicat la: 26 octombrie 2022
Ziua Armatei și Ziua Eliberării orașului Carei nu sunt menționate pe pagina oficială a Primăriei Carei

Primarul evazionist Kovacs, președintele UDMR Carei, se folosește doar de avantajele statutului de demnitar român dar nu acordă respectul cuvenit sărbătorilor importante din România.

Ieri, 25 octombrie, s-a sărbătorit Ziua Armatei Române și Ziua Eliberării orașului Carei. Pe pagina oficială a Primăriei Carei nu apare nicio referire la aceste importante momente  la care, culmea, a participat și primarul evazionist cu o eșarfă tricoloră boțită și pantofi murdari de noroi.

Ziua Armatei la Carei. Fără președinte, fără miniștri, fără ceremoniile din alți ani

Menționăm că Primăria Carei este o organizație guvernamentală și nu o societate cu capital privat gestionată de primarul Kovacs. Acesta a falimentat toate societățile de prelucrare mic mobilier deținute și acum gestionează banul public după bunul plac cu acceptul tacit al guvernanților liberali și social-democrați.

Ziua eliberării orașului Carei de sub ocupația hortystă, la 25 octombrie 1944, este ignorată de conducerea Primăriei din care nu face parte niciun român din 2008 încoace. La fel sunt ignorate toate sărbătorile românești importante.

Nu uitați! Carei este un municipiu din România iar voi, reprezentanții ONG-ului UDMR sunteți cetățeni români.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu