Bani publici pentru nimic cu acceptul autorităților statului

• publicat la: 16 septembrie 2020
Bani publici pentru nimic cu acceptul autorităților statului

Postări la 4 zile odată pe pagina Primăriei Carei cu administrator plătit din banul public careian. E adevărat că suntem în plină campanie electorală și angajații din primăria condusă de evazionistul primar trebuie să presteze  pentru angajatorul lor ca să nu aibă vreo surpriză și să rămână fără loc de muncă taman înainte de pensia specială care îl așteaptă. Și cum UDMR este dorit ca aliat de partidele politice nici autoritățile statului nu intervin în municipiul acaparat abuziv  de către UDMR. Instituția Prefectului s-a temut să aplice legea  chiar și pentru nepurtarea însemnelor oficiale de primar a evazionistului Kovacs la decernarea titlurilor Pro Urbe.

Nu găsești nimic pe pagina Primăriei Carei despre lucrările de proastă calitate din cadrul Proiectului  ”Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Carei pe baza măsurilor propuse în Planul de mobilitate Urbană Durabilă”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 în valoare de 45,25 milioane lei.

Proiectul este în plină desfășurare iar cei care sunt plătiți gras din banul public fac ședințe foto doar atunci când nimeresc o porțiune unde le reușesc lucrările. Și ca să nu avem niciun dubiu despre capacitatea lor de gestionare a banului public, despre care este  nivelul standardelor lor de grofi spoiți, mai fac și declarații publice.

Pentru UDMR, modelul de succes este un primar evazionist și un oraș condus dictatorial, cu vădite discriminări, și unde lucrările de pe domeniul public sunt acceptate  la orice nivel de calitate cât timp sunt executate de firmele de casă.

Despre acest standard este vorba în muncipiul Carei. Așa se trăiește  în Carei dacă nu locuiești în vecini de casa unde stă primarul sau viceprimarul.

.

Se plătesc în schimb cu multe  mii de lei lunar doi consilieri informatori pentru a redacta rapoarte primarului evazionist despre ,,aspectele critice din mass media,,.

Mai mult de jumătate din străzile Careiului sunt în această situație. Pistele de biciclete sunt adevărate rampe de lansare, piste  cu obstacole pe alocuri sau doar delimitări cu o dungă albă pe  un trotuar obosit și uzat moral.

Buletin de Carei a semnalat constant aceste abuzuri și neajunsuri deși nu candidează la alegerile locale.  Din păcate,  nici ceilați candidați la primărie nu au curajul de a semnala cu subiect  și predicat situația în care se află majoritatea căilor de acces pietonal. De facilitățile pentru persoanele cu handicap locomotor  nu mai pomenim pentru că e o adevărată aventură pentru ei să se deplaseze prin oraș cu cărucioarele cu rotile.

Nu mai tolerați corupția și corupții! Luați atitudine dacă vă pasă de orașul nostru!

Buletin de Carei

P.S.

Fișa postului consilierului informator. Și aici sunt banii careienilor.

https://www.buletindecarei.ro/2020/09/primarul-evazionist-de-la-udmr-carei-nu-vrea-afisele-asociatiilor-romanesti-nesupuse-pe-pagina-primariei.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/08/lucrari-de-proasta-calitate-la-carei.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/08/carei-alta-trecere-de-pietoni-recent-realizata-unde-balteste-apa.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/08/carei-iar-au-uitat-tevile-pentru-scurgerea-apei-pluviale-de-pe-trecerea-de-pietoni.html

 

Lasati un comentariu