Se solicită instituirea măsurii de carantină de 14 zile pentru municipiul Satu Mare

• publicat la: 16 noiembrie 2020
Se solicită instituirea măsurii de carantină de 14 zile  pentru municipiul Satu Mare

Potrivit  informațiilor Buletin de Carei, astăzi a avut loc ședința extraordinară a Comitetul Județean Pentru Situații de Urgență Satu Mare unde s-a discutat  despre necesitatea instituirii măsurii de carantină în mun.Satu Mare ca urmare a incidenței de 7,4 cazuri la mia de locuitori în municipiul Satu Mare.

Se solicită Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției emiterea Ordinului Comandantului Acțiunii pentru instituirea măsurii de carantină zonală, începând cu data de 19.11.2020 ora 00:00, pentru o perioadă de 14 zile, pentru municipiul Satu Mare, județul Satu Mare.

Dacă solicitarea va fi aprobată, va fi interzisă  intrarea/ieșirea din zona carantinată prin alte zone și căi de acces decât cele deschise circulației publice de pe drumurile naționale, județene, comunale și forestiere, organizarea oricărui eveniment privat atât în spațiu închis cât și deschis, circulația și staționarea în spații publice a persoanelor, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza Declarației pe proprie răspundere, (Anexă) legitimație de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.

Se va permite tranzitarea municipiului Satu Mare de către persoanele care nu au domiciliul pe raza acesteia dar va fi  interzisă oprirea în localitate. Prin grija administrației publice locale și a Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare se vor stabili căile de circulație care tranzitează zona respectivă și aducerea la cunoștința populației prin mijloacele mass-media a acestei măsuri

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu