Acțiunile jandarmilor sătmăreni în minivacanța de Crăciun

• publicat la: 28 decembrie 2020
Acțiunile jandarmilor sătmăreni în minivacanța de Crăciun

Personalul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare a fost la datorie în minivacanța de Crăciun, acționând atât în sistem integrat, în cooperare cu efective de poliție, cât și prin echipaje de jandarmi, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu COVID-19.

Cele trei zile de sărbătoare s-au scurs fără apariția unor evenimente majore, de natură să tulbure grav ordinea și liniștea publică. Cu toate acestea, nu au lipsit cazurile de tulburare a liniștii cetățenilor sau de nerespectare a prevederilor legale de protecție sanitară, consecința fiind aplicarea de către jandarmi a 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 9850 de lei.

De asemenea, în aceeași perioadă, jandarmii au participat la 38 de acțiuni de verificare a modului de respectare a măsurilor de prevenție împotriva răspândirii virusului Sars COV 2 și au verificat la domiciliu 54 de persoane aflate în izolare, nefiind constatate cazuri de încălcare a măsurilor dispuse.

Pentru a evita situațiile neplăcute la care vă puteți expune, Jandarmeria Satu Mare vă recomandă să respectați măsurile impuse de autoritățile competente și, nu în ultimul rând, să aveți grijă de sănătatea dimneavoastră și a celor dragi.

Jandarmeria Satu Mare, cu siguranță, pentru fiecare!

Lasati un comentariu