Agramatul Szasz portavocea UDMR atacă AUR

• publicat la: 12 decembrie 2020
Agramatul Szasz portavocea UDMR atacă AUR

Dacă și la Carei AUR este atacat vehement  și constant e clar că deranjează șerpăria formată prin sălile Parlamentului României și încurcă planurile blatiștilor de serviciu din politica românească. Nu vă stresați prea tare. Careiul a fost, este și va fi pământ românesc.

Numele lui Dan Tanasă provoacă încă spasme celor din conducerea Primăriei Carei după ce au pierdut  în fața lui toate procesele și plângerile prealabile. Bravo Dan Tanasă, deputat de Mureș din partea AUR!

Noile smiorcăieli ale analfabetului funcțional Szasz, consilierul primarului evazionist Kovacs, ar face invidios  orice băiețel de grădiniță care se teme  că își pierde jucăriile și se dă cu CUR ul de pământ.

Acestea sunt capacitățile agramatului Szasz și ne mirăm că e  ratat pe plan profesional….A ajuns chiar să inventeze cuvinte în limba română din lipsa de vocabular. Fâsz e unul dintre ele iar acum…portavocarea.

Circarii Careiului, un evazionist  cu acte în regulă și un analfabet funcțional, agramat dar specializat în smulsul buruienilor, sunt abonați la banul public din moment ce  niciunul nu a fost capabil să demonstreze ceva pe plan profesional în mediul privat, toate încercările fiind sortite eșecului. Liniștea lor sufletească a fost spulberată în seara zilei de 6 decembrie când AUR a intrat lejer pe ușa principală a Parlamentului României. Cu tot cu steagurile românești. Menționăm că evazionistul primar și traseistul politic și pensionar Keizer au dat jos de pe sediul Primăriei Carei plăcile oficiale cu însemne naționale fără a fi deranjați de autoritățile guvernamentale din teritoriu cu care fac alianțe politice.

Analfabetul funcțional și ratatul pe plan profesional Szasz Lorand nu are ținere de minte nici de această dată și își desconsideră cititorii crezând că sunt după chipul și asemănarea sa.  Nu degeaba are peste 3300 like-uri în urma Buletin de Carei cu toată cenzura la care este supus Buletin de Carei.

Agramatul Szasz scria nu demult că AUR este un partid care încape  într-o dubă, atunci când nu mai știa cum să se manifeste împotriva angajatorului Ilie Ciută, cel care asigură locuri  de muncă pentru careieni. Iată că partidul etichetat de analfabetul funcțional Szasz ca fiind partid de dubă a luat mai multe procente ca alte partide parlamentare.

Atât este de aservit și dependent de banii tătucului nănaș încât nu are voie să scrie că UDMR este de fapt un ONG și nu partid politic.

Ratatul pe plan profesional Szasz nu știe să facă diferența dintre un blog și un portal  de știri darmite companie de știri așa cum și-a trecut pe blogul său personal, înșelându-și cititorii pe care  îi desconsideră constant.

Ne bucurăm că oricine se poate convinge acum de josnicia ce îl caracterizează, de minciunile  și manipulările pe care le servește  în slujba desantului UDMR de la Primăria Carei.

Liderii UDMR sunt disperați că mai există români care refuză să rămână iobagi și mai și devin vocali. Accederea AUR în Parlamentul României a fost peste putința lor de suportabilitate și atunci fac ce știu mai bine. Mint și denigrează românii cu spirit civic, independenți financiar și care le demască toate tehnicile de manipulare.

AUR a fost votat și în zona Carei, în unele sate de șvabi a avut procent mai mare decât FDG iar la Marna Nouă peste 40%. Deranjează cumva?

Ilie Ciută a inițiat singur proiect de hotărâre pentru reabilitare ansamblu monumental AVRAM IANCU. A câștigat  toate procesele  împotriva primarului udemerist. Singur. Fără niciun ajutor de la niciun partid.

Municipiul Carei a fost singura localitate din județ unde a fost  marcat Centenarul Trianon, una din paginile importante din istoria poporului român. Deranjează istoria poporului român  pe cineva la Carei? Nu pe oamenii de rând.

UDMR Carei și-a permis ca să își reabiliteze sediul din bugetul local. Doar Buletin de Carei a scris despre acest abuz. Deranjează? Ne bucurăm că putem oferi informații bine documentate ce nu pot fi combătute.

Așa că smiorcăielile cu sughițuri și miros pestilențial ale  ratatului pe plan profesional Szasz nu valorează nici cât o ceapă degerată.

Din puțul gândirii cu CUR-ul, analfabetul funcțional Szasz cataloghează AUR ca partid naționalist, el fiind trup și suflet cu ONG ul UDMR așa că e normal să fie deranjat de naționalismul românilor de la AUR .

Și dacă tot amintește de bani analfabetul funcțional Szasz, să facă bine  și să posteze la fel ca ceilalți angajați contractuali din Primăria Carei Declarațiile de Avere din toți anii ca să vedem câți bani încasează din contribuțiile careienilor  și cât este evaziunea.

Pentru simpatizanții AUR, George Simion anunță pe pagina sa oficială o întâlnire cu sătmărenii în data de 17 decembrie 2020.

Buletin de Carei

PS

Nu întâmplător am scris despre  infiltrații pentru compromiterea AUR la Carei.

 

 

comentarii

de gabi la 13 decembrie 2020 - 12:54

jobik nu le pute? fortza AUR! cate case au udmeristii functionari romani prin hugarika?

Lasati un comentariu