Infiltrații în AUR Carei și Szasz propagandistul primarului președinte al UDMR Carei

• publicat la: 9 decembrie 2020
Infiltrații în AUR Carei și Szasz propagandistul primarului președinte al UDMR Carei

Consilierul primarului și președintelui UDMR Carei, analfabetul funcțional Szasz, susține AUR Carei cu tot cu infiltrați. A deranjat procentul obținut în zona Carei. Au fost sate de șvabi unde AUR a fost peste FDG.

Accederea AUR în Parlamentul României dă frisoane dușmanilor poporului român. Și nu sunt puțini. Cei care critică AUR pentru diverse motive nu au semnalat cu nicio ocazie discriminarea la care sunt supuși românii din localitățile  unde se află la conducere UDMR.

Propagandistul de casă al UDMR, Szasz Lorand, angajat la Primăria Carei de nănașul său primarul evazionist Kovacs, deconspiră astăzi infiltrata în AUR Carei, Csiki Aurelia care se rușinează să folosească numele său din cartea de identitate și îl folosește pe cel dinainte de căsătorie.

Relația de colaborare dintre Szasz și Csiki nu e de dată recentă. Szasz îi făcea cronici favorabile  și promovare pe când Csiki candida la Consiliul Local din partea ALDE. Persoana  în cauză nu a fost văzută la nicio acțiune culturală românească darmite să ia atitudine  împotriva discriminărilor la care sunt supuși românii din Carei de către conducerea orașului.

Deranjați se pare de procentul ridicat obținut de AUR în zona Carei și de consemnarea de către redacția Buletin de Carei a acestui fapt, Szasz a dat din nou drumul mahalagismelor la care deține supremația la fel ca și la categoria analfabetism funcțional.

Analfabetul funcțional și ratatul pe plan profesional Szasz  angajat la Primăria Carei și plătit din bani publici a uitat să consemneze  accidentul de muncă mortal din centrul orașului dat fiind faptul că firma în cauză era apropiată de administrația Kovacs- Keizer dar nu a uitat să susțină Csiki alias Istoan în campania sa de denigrare a românilor care au la activ acțiuni concrete identitare.

Partidul din care face parte Dan Tanasă nu merită astfel de membrii în lupta care se va duce  pentru păstrarea valorilor naționale și identitare.

Ratatul pe plan profesional și analfabetul funcțional Szasz încă este afectat se pare de toate procesele pierdute de nănașul său primar în fața  lui Dan Tanasă. În calitate de consilier al primarului evazionist, Szasz își ascunde Declarația de Avere ca să nu vedem probabil veniturile încasate din banul public precum și evaziunea.

 

 

 

 

Lasati un comentariu