Ildiko Beko minte! Nu există inscripție în limba română la intrarea în cimitir de pe strada Tireamului

• publicat la: 27 ianuarie 2021
Ildiko Beko minte! Nu există inscripție  în limba română la intrarea în cimitir de pe strada Tireamului

Redacția Buletin de Carei a semnalat ieri faptul că intrarea spre mormintele eroilor români de la cimitirul central nu are  anunțuri în limba română deși ne aflăm în România. Există și persoane care nu acceptă realitatea  și împrăștie minciuni în spațiul public. Una dintre ele este Ildiko Beko care în loc să facă o plimbare la intrarea în cimitir de pe strada Tireamului pentru a se convinge care e realitatea preferă să facă afirmații mincinoase.

Si Robert Fodor manipulează opinia publică și prezintă imagini de la alte intrări nu de la cea de pe strada Tireamului care duce la mormintele eroilor români.

Mai există și o intrare de pe strada Crasna care nu are anunțuri postate  în limba română. Vă invităm să le vizitați înainte de a vă manifesta frustrările la comentarii.

Redacția Buletin de Carei oferă doar informații care pot fi dovedite spre deosebire de blogul mincinos Opinie de Carei al consilierului angajat la primărie și plătit din bani publici dar care nu își face cunoscută Declarația de Avere  și Interese de peste 3 ani.

https://www.buletindecarei.ro/2021/01/traiesc-si-romani-la-carei-vrem-placi-cu-inscrisuri-si-in-limba-romana.html

Buletin de Carei
.

Lasati un comentariu