Proces Verbal ciuntit. Nimic consemnat la punctul Diverse de la ultima ședință de Consiliu Local Carei

• publicat la: 22 februarie 2021
Proces Verbal ciuntit. Nimic consemnat la punctul Diverse de la ultima ședință de Consiliu Local Carei

.

Procesul Verbal de la ședința din 16 februarie 2021 nu consemnează discuțiile de la punctul Diverse! Pentru că se discuta despre tabletele gratuite pe care primarul vrea să le ofere  consilierilor aleși care se presupune că au o situație materială deosebită din moment ce au candidat. Pentru că la Diverse primarul evazionist recunoaște că încă nu s-a ținut nicio ședință de CL online pentru că….nu s-au găsit programe cu care consilierii ,,să lucreze ușor,,.

Site ul oficial al Primăriei Municipiului Carei, www.municipiulcarei.ro  reflectă fără echivoc competențele și bunele intenții ale celor angajați pe bani publici ca să deservească contribuabilul careian.

Consilierii primarului nu își fac publice Declarațiile de Avere fără ca instituțile abilitate ale statului să intervină, ginerele primarului angajat  la Primăria Carei după preluarea mandatului din 2008 uită de Declarația de Avere din anul 2017, nu apar Achizițiile Publice din anul 2020, nu apar destinațiile materialului lemnos tăiat de pe domeniul public, încă mai există secțiuni …goale dar cineva încasează un salariu generos pentru administrarea paginii.

Din Procesul Verbal al ședinței din 16 februarie 2021 lipsesc consemnările de la punctul Diverse! De fapt singurele luări de cuvânt au fost la Diverse. La proiectele  de hotărâre propuse de primar  toți consilierii au ridicat mâna la vot fără nicio altă intervenție.

În cadrul discuțiilor de la Diverse, Kovacs afirma …

,,avem 40 de tablete dar mie mi-a fost rușine să vi-l dau gratis…m-am gândit că până la sfârșitul  lunii martie tableta să vă cumpărăm ca să puteti lucra cu ele …colegii caută acum varianta prin care să instalăm niste programe să puteti lucra usor  cu ele deci până la sfârșitul lunii martie veti primi tablete ..eu fiind optimist  sper că vom reusi să facem nu numai sedinte online ci si tete a tete….pentru că e mai bine să ne vedem la față e mai bine..cu riscurile infectării cu tot…dar încercăm să îndrăznim să avem sedinte nu numai online ci dacă e posibil …dar si atunci trebuie tableta  pentru ca  facem economie de hârtie …,,

https://www.buletindecarei.ro/2021/02/la-carei-nu-se-tin-sedinte-de-cl-online-pentru-ca-se-cauta-inca-programe-cu-care-sa-se-lucreze-usor-tablete-gratuite-pentru-consilieri.html

Cineva își bate joc de banii publici din care este  plătit și confundă Primăria Carei cu moșia personală.

De pe Ordinea de Zi lipsesc 3 proiecte de hotărâre care au fost introduse înainte de începerea ședinței, proiecte despre care nu se face nicio referire  pe pagina de soclializare a Primăriei Carei.

.

.

 

Buletin de Carei

comentarii

de Costel la 23 aprilie 2021 - 17:12

Cum pot solicita ca punctul Diverse sa fie introdus pe ordinea de zi a sedintei consiliului local?Multumesc

Lasati un comentariu