Atac la sarea și grafitul României

• publicat la: 10 aprilie 2021
Atac la sarea și grafitul României

Guvernul PNL-UDMR-USR nu mai vrea să le mai stea sarea românească în ochi așa că au pus de o înstrăinare a societății Salrom, o societate pe profit. Nu prin vânzare de acțiuni, ca să nu iasă cu scandal, ci prin vânzarea obiectului de activitate, potrivit evz.ro.

Salrom, societatea națională a sării este deținută de statul român în proporție de 51%, și de Fondul Proprietatea în proporție de 49%. Prin urmare, singura societate din România care exploatează sarea și grafitul, două bogății uriașe care ne fac unici în Europa, aparține încă statului român. Și așa trebuie să și rămână. În măsura în care mai există suveranitate. Însă Guvernul responsabil de suveranitatea națională i-a pus gând rău societății naționale a sării. Care nu mai trebuie să rămână națională. În acest sens, procedează la o șmecherie.

 Artizanul este Claudiu Năsui, ministrul Economiei. Acesta, în bună înțelegere cu Florin Cîțu și cu acordul lui Klaus Iohannis, a stabilit care sunt pașii de urmat. Și a împins-o la înaintare pe Simona Carmen Fătu, secretar de stat în Ministerul Economiei și reprezentant, atenție, al Fondului Proprietatea, timp de 12 ani, în Consiliul de Administrație Salrom.
.
integral pe evz.ro

Lasati un comentariu