Apar răutăcioșii după comemorarea lui Mihai Eminescu de la Carei

• publicat la: 15 iunie 2021
Apar răutăcioșii după comemorarea lui Mihai Eminescu de la Carei

O anume doamnă din Carei se pare că a fost vizibil deranjată de comemorarea de azi de la bustul românului absolut, Mihai Eminescu. A fost prea reușită manifestarea.

O manifestare dedicată poetului nostru național nu este pe placul celor orbiți de alte sentimente decât cele de respect  și bună conviețuire.

Persoana în cauză nu a fost deranjată și nu a luat atitudine atunci când ne luptam cu consilierii UDMR pentru obținerea acordului de amplasare a bustului Mihai Eminescu în Carei, oraș din România.

Iar după ce am obținut undă verde a trebuit să îl facem din banii noștri și nu din bugetul local așa cum s-au făcut monumentele minoritarilor.

Ați dat vreun leu pentru vreun bust din Carei? Pentru că noi am dat  pentru cele ale minoritarilor din moment ce sunt făcute din bugetul local.

Cât tupeu și lipsă de respect trebuie să ai ca să pui un astfel de comentariu la  o manifestare organizată la Carei la bustul poetului național Mihai Eminescu, cel care a luptat pentru drepturile românilor și a demascat fărădelegile ocupanților din Transilvania!

Acesta e nivelul unora de respect  la adresa comunității din care fac parte. Așa știu unii să conviețuiască în localități cu mai multe naționalități. Poate îi oferă cineva de la UDMR câteva date persoanei răutăcioase, date din care să reiasă câți bani a alocat Kelemen Hunor când era ministrul Culturii pentru reabilitare monumente istorice românești și cât pentru cele maghiare. Și ne mai mirăm că cele românești sunt în paragină.

Rușine! Dacă nu vă place cum arată casa respectivă faceți sesizare la Ministerul Culturii nu la presa din Carei.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2021/06/comemorare-mihai-eminescu-la-carei-3.html

.

Lasati un comentariu