Președintele Judecătoriei Carei rămâne în funcție

• publicat la: 30 iunie 2021
Președintele Judecătoriei Carei rămâne în funcție

Pe pagina oficială a Consiliului Superior al Magistraturii a fost publicată Ordinea de Zi a ședinței din 29 iunie 2021 de la Palatul Parlamentului.

 CSM a decis prelungirea delegării în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Carei a judecătoarei Costaşi Simona Minodora (12528/2021). Potrivit deciziei CMS, delegarea începe cu data de 20 iulie 2021, până la ocuparea funcţiei, prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

Președinta Judecătoriei Carei, Simona Minodora Costași, a făcut obiectul investigațiilor consilierului primarului și președintelui UDMR Carei, Szasz Lorand, după ce acesta a pierdut niște procese din care spera să obțină bani munciți de alte persoane, angajatori careieni.

Supărat nevoie mare, consilierul primarului evazionist, nerealizat pe plan profesional, scrie tot felul de compuneri pentru cei care nu știu să caute informațiile oficiale și reale. După ce președinta Judecătoriei Carei nu i-a dat câștig de cauză lui Szasz  într-un proces din care spera să câștige  un purcoi de bani fără muncă, cum este el obisnuit,  a dezlănțuit  împotriva acesteia o avalanșă de plângeri la CSM. Se vorbește prin oraș de 4 chiar 5 plângeri. Ne vom interesa direct la sursă și vom reveni cu precizări dar cu siguranță că Szasz a fost trimis la plimbare de CSM atâta timp cât președintei Judecătoriei Carei i se prelungeste mandatul cu încă 6 luni.

Nu doar președinta Judecătoriei Carei a beneficiat de compuneri din partea lui Szasz ce nu le poate confirma nimeni ci și alte persoane care iau atitudine față de dictatura instaurată în Republica de la Carei din 2008 încoace, de când NICIUN român nu a fost acceptat în conducerea orașului.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu