Rușine Primăria Carei! Mizerie ascunsă sub băncile de așteptare de la cortul de vaccinare

• publicat la: 7 iunie 2021
Rușine Primăria Carei! Mizerie ascunsă sub băncile de așteptare de la cortul de vaccinare

Primăria Carei ne face din nou de rușine! Cu atâtea utilaje de mici dimensiuni pentru curățenie stradală și nu a fost capabilă să asigure  un perimetru curat pentru cortul din Piața agroalimentară unde aveau loc servicii medicale.

Să înțelegem că sunt  interesați doar de  numărul persoanelor care acceptă vaccinarea pe bază de carte de identitate și nu de condițiile  în care are loc serviciul medical.

Avem în centru din luna noiembrie o trecere de pietoni desfundată, avem treceri foarte  puțin vizibile  pe timp de noapte, oricine dorește  poate tulbura liniștea publică dacă are mașini cu numere de Ungaria iar acum ne trezim că se montează un cort pentru servicii medicale fără un minim de curățenie prealabilă a spațiului înconjurător.

Rușinos mod de administrare a orașului de către o conducere exclusiv UDMR! Evident că nici Prefectura Satu Mare nu a avut nimic  de spus…,,corb la corb nu își scoate ochii,,  spune  o veche zicală românească ce se potrivește ca o mănușă pentru această situație.

https://www.buletindecarei.ro/2021/06/cortul-din-mijlocul-pietei-carei-in-care-oamenii-intra-in-orb.html

Buletin de Carei

Lasati un comentariu