Primăria Carei anunță vaccinare fără programare. Pe când analize gratuite fără așteptare de luni de zile?

• publicat la: 16 aprilie 2021
Primăria Carei anunță vaccinare fără programare. Pe când analize gratuite fără așteptare de luni de zile?
Avalanșă de oferte de vaccinare  din partea Primăriei Carei via Prefectura Satu Mare. Nicio ofertă  pentru analize medicale gratuite ce ni se cuvin celor care plătim asigurări de sănătate constant și nu avem timp să stăm la cozi pentru programare peste nu se știe câte săptămâni.
.
Deja  nu mai este nevoie de programare la vaccinare dacă ești angajat la  o societate comercială. Cică vaccinarea nu e obligatorie dar dacă lucrezi la o bancă sau în justiție nu ai de ales. Mai nou se vrea impunerea actului medical și cadrelor didactice  dar și altor categorii sociale.
Vorba aceea: ,,vrei, nu vrei, bea Grigore agheasmă!,,
Din păcate, niciuna dintre ofertele cu care ne ispitește Primăria sau Prefectura nu conține informații detaliate despre ce anume conține respectivul vaccin, care sunt contraindicațiile precum și efectele secundare. Cum afectează de exemplu fertilitatea sau alte funcții ale organismului uman.
.
,,Primăria Carei anunță că firmele din Carei pot să își vaccineze angajații cu serul AstraZeneca, fără programare în platforma națională de programări.
Vaccinarea se va realiza prin grija operatorului economic, într-un spațiu adecvat, identificat de operatorul economic în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare. Vaccinarea se realizează fără programare în platforma de programări. Persoanele vaccinate vor fi înregistrate în Registrul Electronic Național de Vaccinări (RENV) și li se va elibera adeverință de vaccinare.
Pentru planificarea la vaccinare, angajatorii vor întocmi lista nominală a persoanelor eligibile care doresc să se vaccineze. Operatorii economici care au angajat personal medico-sanitar propriu își organizează acțiunea de vaccinare în sediile proprii. În cazul în care nu au personal medico-sanitar suficient, vor organiza acțiunea de vaccinare în spațiile proprii și vor solicita către Direcția de Sănătate Publică Satu Mare mobilizarea de echipe de vaccinare disponibile. Programul de funcționare al echipelor de vaccinare va fi stabilit în colaborare cu operatorii economici.
Pentru planificarea la vaccinare, operatorii sunt rugați să transmită până luni, 19 aprilie 2021, pe adresa de email: monitorizare2@prefecturasatumare.ro, listele nominale cu persoanele care doresc să se vaccineze,,.
.

Lasati un comentariu