Dresaj canin gratuit la Carei pentru copii. Taxa pentru adulți

• publicat la: 14 iulie 2021
Dresaj canin gratuit la Carei pentru copii. Taxa pentru adulți
.
Primăria municipiului Carei, în parteneriat cu jandarmul Abrihan Dumitru și careianul Janosi Arthur, organizează un curs de dresaj canin de însoțire destinat copiilor proprietari de câini din oraș, se specifică pe pagina UATM Carei.
Cursul este gratuit și se va desfășura pe durata vacanței de vară în parcul dendrologic, începând de luni, 19 iulie 2021, în fiecare seară, de la ora 18.00.
Pentru înscrieri și informații suplimentare, între orele 8.00-14.00, sunați la numărul de telefon 0740.344.854, persoană de contact,  jandarmul Abrihan Dumitru, iar între orele 16.00-20.00, la numărul de telefon 0722.717.992, persoană de contact Janosi Arthur.
De asemenea, sunt așteptați și copiii care au fobie de câini pentru a-i ajuta să își învingă teama față de ”cel mai bun prieten al omului”.
Un asemenea curs gratuit de dresaj canin de însoțire a fost organizat și în vara anului 2019, bucurându-se de succes în rândul proprietarilor de câini din Carei dar mai ales în rândul unor angajați din Primăria Carei.
Pentru adulți, costul unui dresaj canin se ridică la 100 de euro lunar, potrivit celor declarate de domnul Janosi Arthur.
Pagina Primăriei Carei nu promovează  activități unde este organizator, manifestări legate de istoria locală românească sau națională cât mai ales ale persoanelor din grupul de colaboratori.
.
Buletin de Carei

Lasati un comentariu