Primarul ,,nu provocați maghiarii,, a fost reales președinte al UDMR Carei

• publicat la: 29 iulie 2021
Primarul ,,nu provocați maghiarii,, a fost reales președinte al UDMR Carei

Aseară a avut loc la Teatrul Municipal Carei Adunarea Generală a UDMR Carei la care au participat președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba și deputatul Nagy Szabolcs.

Singurul candidat pentru funcția de președinte a fost Kovacs Eugen, primarul în funcție. Membrii UDMR Carei l-au reales ca președinte pe primarul evazionist, plin de datorii la buget, care discriminează românii și care a afirmat la ședința publică a CL ,,nu provocați maghiarii,, atunci când s-a cerut aprobare pentru amplasare catarg cu drapel românesc pe domeniul public din Carei.

Potrivit informărilor consilierului de limbă maghiară, biroul UDMR Carei s-a mărit cu 5 membrii:Hágó Áron, Poósz Szabolcs, Sarkadi Attila, Szász Márta si Várna Levente. Ceilalți componenți ai biroului sunt: Csizmadia Zsolt, Fazakas Zoltán, Gindele Imre, Giurgiu-Kovács Mónika, Marginean Éva, Hágó Attila Nándor, Haller Erika, Kovács Jenő, Leitner Róbert, Lukács-Rákóczi Levente, Roman Adrian, Petkes József, Vénig Gabriella, Tabi Zsolt, Tóth Enikő, Újlaki Gábor.

Președintele reales, evazionistul Kovacs, o are pe fiica sa în biroul local al UDMR, pe fiul său numit director de Cancelarie la Prefectura Satu Mare după preluarea funcției de Prefect de reprezentantul UDMR și pe ginerele său angajat la Primăria Carei imediat după preluarea mandatului său de primar. Nu a uitat nici de vecinii săi în ce privește  un loc de muncă ca bugetar.

Potrivit Declarației sale de Avere, președintele UDMR Carei nu are nicio proprietate pe numele său. Poate după ce își va plăti datoriile la buget va putea figura și numele său pe  un extras de carte funciară.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/01/catarg-cu-drapel-romanesc-refuzat-astra-carei-de-catre-consilierii-udmr-si-primarul-evazionist-video.html

Lasati un comentariu