Consilierul primarului din Carei și soția secretarului liberalilor careieni își arată limitele

• publicat la: 2 august 2021
Consilierul primarului din Carei și soția secretarului liberalilor careieni își arată limitele

O nouă gafă monumentală marca Szasz Lorand. Susținerea soției secretarului liberalilor careieni nici nu mai are nevoie de comentarii. Chiar nu putem coborî la  nivelul ei….

Șeful serviciului Parcări din cadrul Primăriei Carei, Adrian Potârniche, a precizat că marcajele din fața locuințelor sau garajelor proprietate personală sunt pentru protejarea proprietății. Adică e interzis pentru oricine altcineva a parca pe acele locuri, pentru a nu bloca ieșirea din garaj a mașinii proprietarului.

Cât de îngrămădit poți să fii ca să pui imagini cu mașina proprietarului garajului pe locul rezervat lui și să îl linșezi mediatic pentru că nu respectă legislația rutieră?

Se dovedește  încă o dată că specializarea lui Szasz Lorand rămâne tot smulgerea buruienilor din fața sediului unui partid.

O parcare identică cu parcarea  mașinii proprietarului garajului din cartierul Mihai Viteazul II, adică societatea de producție ABRA-COM SRL cu cei doi acționari Ciută, Daniela și Ilie.

Necazul cel mare e că societatea familiei Ciută are 30 de ani de activitate neîntreruptă față de numeroasele firme falimentate de nănașul evazionist și primar Kovacs. Că angajaților societății familiei Ciută li se plătesc toate asigurările, concediile și salariile la timp și nici nu au datorii pe la diverși clienți așa cum e la firmele falimentate ale primarului evazionist. Mare supărare că o familie de români independentă financiar ia atitudine mereu împotriva discriminărilor la care sunt supuși românii din Carei. Deranjează că am câștigat procesul împotriva procurorilor din Carei care nu vor să facă public numele autorului amenințării cu moartea din februarie 2020?

Numai un primar evazionist putea angaja ca  și consilier personal un personaj care nu a demonstrat NIMIC pe plan profesional, un traseist pe la ușile politicienilor sătmăreni. Postarea cu mașina unui proprietar de garaj parcată corect în fața garajului proprietate o depășește la categoria ,,idioțenia,, anului și pe cea cu Polițista falsă sau cu Troița românească din Satu Mare sau cu sediul asociației de la Castel al avocatei consilier UDMR cu care de fapt am și câștigat procesul în instanță sau cu politicienii de la Apaserv. Niciuna dintre dejecțiile semnate de Szasz Lorand  nu a putut fi dovedită cu acte oficiale. Nici măcar una singură. Păcat de banii careienilor care îi umplu buzunarele.

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că primarul evazionist Kovacs și-a angajat finul pe post de consilier personal doar pentru a se ocupa de linșajul mediatic al celor care dezvăluie mizeriile practicate pe bani publici. Consilierului Szasz Lorand  i se permite ca  în timpul programului de la primăria Carei să posteze pe blogul său personal, ca să folosească informațiile de la cabinetul primarului în scop personal și să ascundă Declarația de Avere. Or fi prea mari sporurile de la proiecte?

Daniela Ciută

Lasati un comentariu