Om de afaceri român urmărit pas cu pas de adepții materialelor denigratoare scrise de consilierul primarului Kovacs

• publicat la: 28 octombrie 2023
Om de afaceri român urmărit pas cu pas de adepții materialelor denigratoare scrise de consilierul primarului Kovacs

Mașina omului de afaceri Ilie Ciută este urmărită de persoane ignorante și rău intenționate care  se lasă păcălite de materialele provocatoare semnate de sinecuristul Szasz, consilierul personal al primarului datornic la buget, Kovacs.

Șeful serviciului Parcări din cadrul Primăriei Carei, Adrian Potârniche, a precizat că marcajele din fața locuințelor sau garajelor proprietate personală sunt pentru protejarea proprietății. Adică e interzis pentru oricine altcineva a parca pe acele locuri, pentru a nu bloca ieșirea din garaj a mașinii proprietarului.

Cât de îngrămădit poți să fii ca să pui imagini cu mașina proprietarului garajului pe locul rezervat lui și să îl linșezi mediatic pentru că nu respectă legislația rutieră?

Consilierul primarului din Carei și soția secretarului liberalilor careieni își arată limitele

Ilie Ciută deține  o societate de producție de peste 30 de ani și își plătește mereu taxele și impozitele dar și asigurările cuvenite pentru toți angajații. Faptul a atras mereu invidia complexatului Kovacs, ajuns primar după ce a falimentat mai multe firme de producție mobilier și după ce a fost confirmat ca și evazionist.

Lipsit de orice realizare pe plan profesional, atât primarul cât  și finul său angajat ca și consilier pe banii careienilor, promovează în mediul online materiale incitatoare la adresa familiei Ciută, materiale care mereu se dovedesc a fi minciuni ordinare. Există însă câțiva careieni care înghit pe negândite toate compunerile mincinoase scrise la cabinetul primarului în timpul programului. Capcana în care au căzut le aduce doar deservicii și râsete la adresa lor din partea persoanelor cerebrale.

S-a ajuns până la a se face și o pagină de Facebook ,,morte soților Ciută,, atât de mare e deranul grupului de interese ce a căpușat  orașul Carei. Până și procurorii careieni apără grupul de interese și nu cetățeanul bun plătitor de taxe  și impozite.

Deranjați până peste poate de corectitudinea omului de afaceri care NU s-a aliat cu corupții din primărie  în perioada cât a fost consilier, îl urmăresc pas cu pas doar-doar vor găsi ceva pentru a-l înfiera. Uite că nu le iese pasența!

În fața garajului proprietate se poate parca mașina firmei. E greu de înțeles doar pentru cei care nu cunosc bine limba română.

Vedeți de ce e indicat să se învețe  în școală și limba țării în care trăiți? Ca să nu vă faceți de rușine cu astfel de comentarii.

 

Buletin de Carei

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasati un comentariu