DISCRIMINARE! Se suspendă pentru 30 de zile, internările și operațiile care nu sunt urgențe

• publicat la: 5 octombrie 2021
DISCRIMINARE! Se suspendă pentru 30 de zile, internările și operațiile care nu sunt urgențe

Avem o nouă dovadă a discriminării la care suntem supuși de guvernul PNL-UDMR cu complicitatea partidelor de opoziție: spitalele publice suspendă, pentru 30 de zile, internările și operațiile care nu sunt urgențe, a anunțat luni șeful DSU, Raed Arafat.

Avem șansa de acum să murim cu zile la poarta spitalelor  pentru că se refuză internările și operațiile după un scenariu anunțat de ,,neînlocuibilul,, Arafat.

Arafat a precizat că aceste măsuri nu se aplică pacienților oncologici, celor care fac dializă, gravidelor și urgențelor. Cei care avem alte afecțiuni putem să murim în lipsă de tratament și intervenții chirurgicale? Ce  fel de urgențe? Cât de specialist este Arafat pentru a-și permite astfel de manifestări?
.
Măsurile sunt aplicabile pe baza analizei medicului curant de specialitate, se spune. Arafat a menţionat că medicul respectiv va argumenta în foaia de observaţie care este motivaţia medicală ce impune necesitatea internării pacienţilor.
Prin acest scenariu cu care se pare că ministrul UDMR al Sănătății, Cseke Attila, este de acord, managerii unităţilor publice cu paturi vor distribui personalul care devine disponibil către structurile care tratează pacienţii COVID.
.
Aveți grijă de sănătatea voastră!
.
Spitalele nu mai sunt  pentru toți plătitorii de taxe și impozite.

Lasati un comentariu