Fără program anunțat pentru Ziua Armatei la Carei. AMR 5 zile

• publicat la: 19 octombrie 2021
Fără program anunțat pentru Ziua Armatei la Carei. AMR 5 zile
.
Prefectul Altfatter Tamas care insistă să specifice pe pagina sa denumirea județului ca fiind Szatmar, alături de subprefectul Radu Bud, a convocat o nouă ședință de lucru în vederea organizării evenimentelor din data de 25 octombrie 2021 prilejuite de sărbătoarea ”Ziua Armatei Române”, la care au fost invitați reprezentanții Diviziei a 4-a Infanterie „GEMINA” de la Cluj-Napoca, pe lângă șefii structurilor MAI, conducerea DSP și reprezentanții municipiului reședință de județ.
Se pare că cei prezenți nu au reușit să ajungă la  un numitor comun din moment ce nu au anunțat nici până la această dată programul Zilei Armatei de la Carei.
Prefectul de Satu Mare este cel care a convocat această întâlnire de lucru și a pus pe drum reprezentanții Diviziei a 4-a Infanterie „GEMINA” de la Cluj-Napoca și deși mai sunt doar 5 zile  până luni, 25 octombrie 2021, nu este  capabil să ia  o decizie clară privind programul.
Poate vrea să repete scenariul de la Ziua Eroilor când militarii aduși la Carei de la Satu Mare au fost obligați să poarte mască pe platoulș din fața  Monumentului ostașului Român în condițiile  în care cu o oră mai devreme, la ceremoniile de la Satu Mare nu purtau. Tot de Ziua Eroilor, în data de 10 iunie 2021, gruparea conducerii județului ( Instituția Prefectului, Consiliul Județean) și a municipiului Carei a depus o singură coroană de flori pe care scria…CAREI.
.
Ziua de 25 Octombrie are  o semnificație aparte pentru municipiul Carei fiind Ziua Eliberării orașului de sub ocupația hortystă instaurată în septembrie 1940.
.
,,Prefectura Satu Mare anunță festivități atât la Carei cât și la Satu Mare iar programul final va fi definitivat până vineri, 22.10.2021,, apare menționat pe pagina Instituției Prefectului Satu Mare.
Tot pe data de 25 octombrie 2021 va ajunge la Carei Ștafeta Veteranilor- INVICTUS, o acțiune aflată la cea de-a VIII-a ediție.
.
Buletin de Carei

Lasati un comentariu