Armata Română aşteptată la Carei de Primărie cu decoraţiuni de Crăciun

• publicat la: 24 octombrie 2018
Armata Română aşteptată la Carei de Primărie cu decoraţiuni de Crăciun

Administraţia careiană aşteaptă Armata Română şi Ştafeta Veteranilor Invictus  cu decoraţiuni de Crăciun şi mici steguleţe tricolore. În Anul Centenar.

Joi, 25 octombrie 2018, vor avea loc la Carei ample manifestări dedicate Zilei Armatei Române. Pregătirile sunt în toi. Primăria cârpeşte pe ici pe colo drumul  denivelat din centru.

Înainte de postul Crăciunului şi chiar înainte de Ziua Armatei primăria Carei a montat decoraţiunile de Crăciun pe toţi tuia de peste 9 m ce acoperă Monumentul Ostaşului Român  dar şi pe faţada clădirii primăriei şi pe arterele principale.

Anul Centenar  este marcat astfel în mod inedit la Carei de către administraţia Kovacs-Keizer.

Dacă pentru montarea ornamentelor de Crăciun s-a procedat la montarea lor cu mai bine  de 2 luni înainte de sărbătorile de iarnă nu la fel procedează Primăria Carei când vine vorba de ridicarea drapelului tricolor în jurul Monumentului Ostaşului Român de la Carei.  Cu 2 zile înainte de Ziua Armatei niciun drapel tricolor nu flutura lângă Monumentul Ostaşului Român. Va aduce Armata Română catarg mobil cu tricolor aşa cum a procedat ISU SOMEŞ Satu Mare de Ziua Pompierilor?

…talpa de la catargul mobil

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu