Jandarmii asigură la Satu Mare ordinea și siguranța publică

• publicat la: 15 octombrie 2021
Jandarmii asigură la Satu Mare ordinea  și siguranța publică

În perioada 15-17 octombrie a.c., pentru siguranța cetățenilor, Jandarmeria Satu Mare va intensifica acțiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și siguranței publice.

În acest sens, aproximativ 120 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare vor acționa pe raza județului atât independent cât și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Satu Mare, pentru siguranța cetățenilor, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.

Sâmbătă efectivele unității vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal care se va desfășura pe stadionul Daniel Prodan din Satu Mare, între C.S.M. Satu Mare și C.S. Lotus Băile Felix.

Iubitorii automobilelor vechi și de epocă se vor putea reîntâlni cu acestea, sâmbătă, 16 octombrie , între orele 9:00 – 14:00, în Piața Libertății zona Sinevo din municipiul Satu Mare.

Evenimentul numit Retro Parada Toamnei este organizat de Retromobil Club România. Organizatorii promit vizitatorilor că vor putea admira automobile surpriză.

Cu ocazia acestor misiuni, echipajele de jandarmi vor acționa cu preponderență pentru prevenirea apariției unor incidente sau stări tensionate, dar și pentru depistarea persoanelor care săvârșesc fapte contravenționale sau penale, în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță pentru cetățeni.

Prezenţa Jandarmeriei în mijlocul cetăţenilor este destinată descurajării comportamentelor necivilizate şi intervenţiei pentru rezolvarea eventualelor situații speciale/de criză în domeniul ordinii publice.

În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor.

 Acțiunea de la Carei, 16 si 17 octombrie 2021, din Parcul Dendrologic nu este menționată.

Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!

Lasati un comentariu