Jandarmeria asigură ordinea publică la sfârşit de săptămână

• publicat la: 16 September 2016
Jandarmeria   asigură ordinea publică la  sfârşit de săptămână

Jandarmii sătmăreni vor fi din nou la datorie şi în acest sfârşit de săptămână pentru a le asigura cetăţenilor judeţului Satu Mare un climat optim de ordine şi siguranţă publică.

În vizorul instituţiei se vor afla toate manifestările care se vor desfăşura în spaţiul public, iar jandarmii vor acţiona pentru sprijinirea celor care solicită ajutor, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi a actelor de violenţă, precum şi pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă legea.

Sâmbătă, 17 septembrie a.c, jandarmii sătmăreni vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal CSFC Olimpia 2010 Satu Mare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, meci disputat pe stadionul Olimpia din municipiul Satu Mare, cu începere de la ora 11.00.

Tot sâmbătă, 17 septembrie a.c, cu începere de la ora 17.00, jandarmii vor fi prezenţi  pentru a asigura ordinea publică la meciul dintre AS Recolta Dorolţ şi FC Zalău.

Tuturor participanţilor la manifestările de orice natură organizate în această perioadă le  reamintim să nu depăşească limitele decenţei comportamentale, să evite consumul excesiv de alcool, să supravegheze îndeaproape comportamentul copiilor, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să semnaleze prompt forţelor de ordine orice comportament contrar normelor legale de convieţuire socială sau bunelor moravuri. Participanţilor la adunările publice care vor avea loc în această perioadă le reamintim că portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase se pedepseşte cu închisoare de până la 2 ani sau cu amendă, iar împiedicarea, prin orice mijloace, a desfăşurării unei adunări publice care a fost autorizată potrivit legii se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă..

Reamintim cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor prezenţi la evenimentele publice şi că intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea  numărului unic de urgenţe – 112.

Buletin de Carei, sursa IJJ

Lasati un comentariu