La Carei se montează decorațiunile de Crăciun înaintea celor pentru Ziua Națională

• publicat la: 22 noiembrie 2021
La Carei se montează decorațiunile de Crăciun înaintea celor pentru Ziua Națională

Astăzi, 22 noiembrie 2021, firma de casă a Primăriei Carei a început montarea decorațiunilor de Crăciun pe tuia din jurul Monumentului Ostașului Român. Deși Ziua Națională se sărbătorește pe data de 1 Decembrie iar Crăciunul abia pe 25 decembrie, conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei a decis că sunt prioritare luminițele de Crăciun și nu catargele cu tricolor, fie ele și mobile.

Așa că la Carei, pregătirile pentru Ziua Națională încep cu decorațiunile de Crăciun. După Ziua Armatei din data de 25 octombrie, steagurile tricolore din jurul Monumentului Ostașului Român au fost îndepărtate cu tot cu catarge.

Atât primarul cât și viceprimarul sunt de la UDMR și dețin calitatea de demnitari ai statului român, beneficiind de toate avantajele ce decurg din această calitate. Vor beneficia inclusiv de pensii speciale. Iar ei se grăbesc să asigure  decorațiunile de Crăciun înaintea celor de Ziua Națională. Ca să vă dați seama ce aversiune au față de catargele cu tricolor românesc ce ar trebui să străjuiască în permanență Monumentul Ostașului Român, simbol al victoriei în luptele pentru eliberarea orașului Carei.

Spre deosebire de municipiul Carei, la Cluj Napoca, Zalău și în toate orașele fără conducere exclusiv UDMR sunt arborate deja steagurile tricolore  pe arterele principale.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu