Primăria Carei nu își asociază numele și sigla cu spectacolul festiv de Ziua Națională!

• publicat la: 25 noiembrie 2021
Primăria Carei nu își asociază numele și sigla cu spectacolul festiv de Ziua Națională!
.

Primăria Carei nu își asociază numele și sigla cu spectacolul festiv de Ziua Națională!

Primăria Carei își asociază numele în schimb, ca organizator, la evenimentul din 4 septembrie organizat la Primăria Carei împreună cu guvernul maghiar. E drept că doar în limba maghiară dar tot de Primăria Carei era vorba pe afiș.

.
https://www.buletindecarei.ro/2021/09/primaria-carei-nu-foloseste-limba-oficiala-din-romania-la-evenimentul-organizat-impreuna-cu-guvernul-maghiar-in-cladirea-primariei.html
.

Pentru manifestarea românească din data de 1 decembrie, adică Ziua Națională a României,  se impun restricții care au fost  omise la manifestarea din 4 septembrie sau la cele ale minorităților.

Spectacolul se organizează în interior  pentru ca doar 100 de români să poată fi prezenți. În aer  liber veneau prea  mulți? Se auzea prea tare muzica românească în Carei?

Prezența  în sala de spectacol e condiționată de deținerea certificatului controversat.

Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei nu a alocat fonduri pentru aducerea unui interpret renumit dinafara județului așa cum procedează pentru manifestările minorităților cu tematică identitară. Discriminare de toată linia la Primăria Carei, culmea, pe banii noștri.

La Baia mare, la Alba Iulia și în mai toate orașele din România se organizează concerte în aer liber de Ziua Națională pentru ca să poată participa cât mai mulți români.

Doar în județul condus exclusiv  de UDMR se desconsideră  manifestările identitare românești în condițiile  în care românii sunt majoritari în județ.

Totul, cu acceptul tacit al partidelor politice aflate la guvernare, al parlamentarilor din județ care tac duplicitar pentru menținerea alianței aducătoare de profit.

Rușine Primăriei Carei pentru gestul discriminator precum și susținătorilor ei!

.
Buletin de Carei

Lasati un comentariu