Întâlnirea sportivilor de la FC Viitorul Carei cu Moș Crăciun la Monumentul Ostașului Român

• publicat la: 12 decembrie 2021
Întâlnirea sportivilor de la FC Viitorul Carei cu Moș Crăciun la Monumentul Ostașului Român

Asociația Fotbal Club VIITORUL Carei organizează  în ziua de sâmbătă, 18 decembrie 2021, de la ora 17,00, o întâlnire cu Moș Crăciun pe platoul din fața  MONUMENTULUI OSTAȘULUI ROMÂN.

Președinte și antrenor al clubului, profesorul Răzvan Nintaș de la Liceul Teoretic, deținător a unei licențe UEFA A, a intrat în spiritul sărbătorilor și dă dovadă de larghețe sufletească, invitând alături de membrii VIITORUL Carei și pe tinerii de la CSM Victoria Carei pentru a trăi împreună clipe de suflet, într-o atmosferă de colegialitate și frăție creștinească.

Activitatea antrenorului prof.Răzvan Nintaș e foarte apreciată nu doar de micuții care frecventează orele de pregătire ci mai ales de părinții lor. Numeroasele meciuri de pregătire cu echipe din diferite localități din județ sau județe învecinate precum și antrenamentele minuțios abordate vor duce la dezvoltarea de sportivi bine pregătiți, sportivi cu care orașul se va mândri.

Menționăm că prof.Răzvan Nintaș, președintele clubului VIITORUL Carei, este singurul care a obținut o performanță remarcabilă la  nivel județean și anume câștigarea titlului de campioană națională cu echipa de fotbal a Liceului Teoretic Carei.

Sărbători Fericite!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu