Manager fără concurs și la Spitalul Municipal Carei sau minciuna promovată de la cabinetul 1 din Primărie

• publicat la: 28 decembrie 2021
Manager fără concurs și la Spitalul Municipal Carei sau minciuna promovată de la cabinetul 1 din Primărie

Mai sunt câteva zile  până trecem în Noul An și nu se găsește nimeni să îi aducă aminte primarului evazionist că a fost depășit termenul de 3 luni avansat în 3 iulie 2021 pentru organizarea concursului de manager la Spitalul Municipal Carei.

Am remarcat că nu avem specialiști printre angajații din Primăria Carei care să poată posta desfășurarea unei ședințe de CL online dar se pare că nici la Direcția de Sănătate nu avem pe nimeni competent care să poată să se ocupe de organizarea unui concurs pentru postul de manager la spitalul din subordine.

,,Consiliul de Administrație de la spital a primit o cerere din partea dnei Rat ca să poată depune dosarul de pensionare…în aceste zile doamna doctor  predă la dr.Belbe  atributiunile de manager si de mâine dânsa dă demisia si se pensionează urmând ca apoi să desemneze un interimar..ca să  nu tragem prea mult timpul se va întâmpla acest lucru săptămâna viitoare urmând ca  în 3 luni să scoatem  la concurs postul. Mulțumim dr.Raț care de 10 ani a muncit în spital….,, afirma Kovacs Eugen la data de 8 iulie 2021. O altă minciună marca Kovacs atent ascunsă de scribii mercenari.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu