Moș Nicolae motociclist

• publicat la: 5 decembrie 2021
Moș Nicolae motociclist

Copiii de la Casele de Tip Familial MARIA şi ANA din Satu Mare au trăit clipe magice de bucurie în preajma sărbătorii lui Moş Nicolae. În ziua de 4 decembrie, ,,Moş Crăciun motociclistul” le-a dăruit copiilor cadouri, care au constat din: obiecte electrocasnice, jucării, pacheţele cu dulciuri şi surprize. Conform tradiţiei, copiii de la cele două Case l-au înveselit cu două colinde străbune pe ,,Moş Crăciun Motociclistul”, dar şi pe însoţitorii lui de nădejde.

Pentru al doilea an consecutiv, membri ai Clubului Motocicliştilor DAIMLER MC – Filiala Satu Mare, de care aparţin şi motociclişti din Odorheiul Secuiesc, Gheorgheni şi Târgu Mureş, au poposit cu motocicletele la cele două Case de Tip Familial, încărcaţi cu daruri de neuitat. La reuşita acestui demers umanitar, plin de afecţiune, au contribuit şi partenerii Clubului ,,Daimler Mc”, respectiv: societăţi comerciale şi persoane fizice.

JANOŞ ŞOPRONI – unul dintre membri Clubului a spus printre altele:,, În urmă cu doi ani, ne-am inspirat din acţiunile umanitare organizate de colegi, care aparţin de alte Cluburi ale motocicliştilor din ţară. Este un obicei dedicat copiilor, care se află sub protecţie socială, specific Sărbătorilor de iarnă. Ne-am propus ca la fiecare sfârşit de an să venim cu daruri la cele două Case de Tip Familial din Satu Mare. Tuturor copiilor le dorim multă sănătate, un ,,Crăciun fericit” şi multă bucurie alături de familiile lor din cele două Case…”.

Mariana Dragos – directorul general al DGASPC Satu Mare – adresează calde mulţumiri lui ,,Moş Crăciun motocilistul”, dar şi tuturor membrilor Clubului DAIMLER MC – Filiala Satu Mare, pentru bucuriile şi surprizele dăruite cu multă generozitate copiilor, din cele două Case, prin intermediul cadourilor.

Sărbători fericite, împliniri profesionale, sănătate şi multe bucurii alături de cei dragi… La mulţi ani!

Lasati un comentariu